A fiatal lánynak a buszon jön meg a menzesze, amikor a fiú közeledik hozzá, és odasúg valamit, ami most vírusszerűen terjed

betöltés...

A szexualitás izgalmas és kínos is lehet a tizenévesek számára. Még akkor is, ha kíváncsiak és szeretnének mindent megtudni a madarakról és a méhekről, valójában kevesen akarnak leülni, és ezt a zavarba ejtő beszélgetést lefolytatni a szüleikkel.

A lányoknak további gondjuk is van, amin aggódnak: a menstruációjuk. A tinédzser lányok nem akarnak az elsők, vagy az utolsók lenni az osztályban, akinek megjön. És amikor megjön, sokszor rettegsz attól, hogy átvérzel, és mindenki megtudja, hogy a hónapnak azok a napjai vannak.

Sajnos, egy fiatal lánnyal éppen ez történt. Amint egy nap éppen hazafelé tartott az iskolabuszon, egy vörös folt vált láthatóvá a nadrágja hátulján. Sajnos nemcsak ő vette észre.

Számos gyerek a buszon szintén látta a foltot, és a fiatal lányt megalázták.

Mint azt mindannyian tudjuk, a gyerekek és a tizenévesek sajnos kegyetlenek lehetnek az ilyen helyzetekben, így amikor egy idősebb fiú a buszon hirtelen a lány felé közelített, a lány egy viccre vagy durva megjegyzésre számított.

De ahelyett, hogy egy gúnyos megjegyzést vágott volna hozzá, mondott valamit, ami miatt a lány anyja később megosztotta a történetet a közösségi médiában, írja a news.com.au.

A fiú látta, mi történt, és úgy döntött, hogy odamegy a lányhoz. De nem, hogy még jobban zavarba hozza – valójában éppen ellenkezőleg: Felajánlotta az ingét, hogy a derekára köthesse.

Eleinte a lány még inkább zavarban volt, és úgy tett, mintha minden rendben lenne. De a fiú ragaszkodott hozzá. Végül a lány hálásan elfogadta, és sikerült leszállnia a buszról anélkül, hogy rettenetesen zavarba jött volna.

A lány édesanyja dicsérően nyilatkozik a fiúról
A lány anyja nemcsak a fiút dicsérte a csodálatos gesztusáért, hanem az édesanyját is, hogy ilyen csodálatos fiatalembernek nevelte a fiát.

Manapság sok negatív történetet hallunk tinédzserekről, így hallani valami ilyen pozitívumot, igazán csodálatos.

Miután az anya közzétette a történetet a Guragaon Moms Facebook csoportban, elterjedt az interneten, mint a tűzvész, és a fiút az égig magasztalták a cselekedetéért.

Csak egyetérteni tudok. Azt hiszem, kevés olyan tizenéves van, akik oda mertek volna menni valakihez, aki csak ült és megalázva érezte magát, miközben sokan nézték és kuncogtak rajta anélkül, hogy bármit is tettek volna.

Bátran osztd meg ezt a történetet a Facebook-on levő barátaiddal, hogy tisztelegjenek ennek a fiatalembernek a kedves fellépéséért. Nem kétséges, hogy még nagyobb úriember válik belőle, amikor idősebb lesz!

betöltés...