A férfi megpróbálja elkapni a 10 éves kislányt fényes nappal – fogalma sincs arról, hogy a kutyája a közelben lapul

A kutyákat gyakran az ember legjobb barátjának nevezik.

Nem is csoda, hogy miért, hiszen figyelmesek, gondoskodóak, védelmeznek, és ami a legfontosabb, hűek a legvégsőkig.

Egy biztosan igaz egy kutyára a Virginia-i Woodbridge-ből, aki nemrég megmentett egy 10 éves kislányt attól, hogy fényes nappal elrabolják…

A kutyának nincs kapcsolata a történettel.

Minden szülő számára ez a rémálmok forgatókönyve; a gyermekük elmegy sétálni, és egy idegen majdnem elrángatja az utcáról. Annak érdekében, hogy megvédjék a kislány magánéletét, adatait, a kutyát és a családját a hatóságok nem hozták nyilvánosságra a család kilétét, de attól még ez ugyanúgy aggodalomra ad okot.

A 10 éves elvitte sétálni a kutyáját a virginia-i Woodbridge-ben, a Heather Glen Court egyik háztömbjénél, péntek délután, néhány perccel négy óra előtt.

Ahogy az várható, a környék nyüzsgő volt az általában az adott időpontban megszokott jövés-menésektől. Az emberek hazafelé tartottak a munkából, a gyerekek az iskolából… őszintén szólva ez még ijesztőbbé teszi a rablási kísérletet.

A kutyának nincs kapcsolata a történettel.

A rendőrségi jelentés szerint a gyanúsított egy darabig követte a lányt. A lány hamarosan felgyorsította a lépteit, amikor észrevette, hogy a férfi mindjárt utoléri, bár végül a szándékait egyértelművé tette, amikor rátámadt és megragadta a csuklóját.

A férfi megpróbálta erővel elvinni. Szerencsére a kutyájának más ötlete volt.

A kutyának nincs kapcsolata a történettel.

A 10 éves védője vadul reagált. Megharapta a bűnöző kezét, így kényszerítve, hogy engedje el a kislányt.

Úgy tűnik, a támadó annyira megdöbbentett/olyan fájdalma volt, hogy azonnal elmenekült a helyszínről, így a lánynak volt ideje hazaérni.

A Prince William County rendőrség nyilatkozatában azt írta: “Körülbelül 15:50-kor az áldozatot, egy 10 éves kislány állítólag a kutyáját sétáltatta Woodbridge-ben a Heather Glenn Ct. 18800 tömb környékén, amikor egy ismeretlen férfi közeledett hozzá, és megragadta a karját. A találkozás során az áldozat kutyája megharapta a gyanúsítottat, aki szabadon engedte a lányt, és gyalog elmenekült.

A rendőrök hamarosan elözönlötték a helyszínt abban a reményben, hogy megtalálják az elkövetőt, bár erőfeszítéseik ellenére sem találták meg.

Miközben a közösség továbbra is megdöbbenten áll az eset előtt, az emberek dicsérik a kutyát, aki megakadályozta, hogy valami valóban szörnyű dolog történjen.

Oszd meg ezt a cikket a Facebook-on, hogy tisztelegj a világ minden védelmező kutyája előtt

betöltés...