A nő elveszíti a tárcáját és 300 dollárt, de még mielőtt felfedezné, egy tinédzser dolgozó kezébe kerül

Elveszíteni a kézitáskádat vagy pénztárcádat olyan ijesztő dolog, amitől megáll a szíved. Ahogy keresed és keresed az összes szokásos helyen, aztán a felismerés, hogy eltűnt, egyszerűen torokszorító.

Miközben azon gondolkodsz, hogy mi is van benne, és rájössz, hogy a járművezetői engedélyed eltűnt rajta az összes személyes adatoddal, a bankkártyád, amivel hozzáférhetnek az összes pénzedhez, aztán a személyazonosság-lopásra gondolsz, és ez már túl sok.

Shelia Spencer pontosan ugyanezen a traumán ment keresztül, amikor rájött, hogy nincs meg a kézitáskája, egy apró erszény, vékony bőrszíjjal, amelyet a csuklójára akasztott. És ha ez még nem volt elég rossz, a telefonja is eltűnt.

A munkából hazafelé tartva, bement a Piggly Wiggly élelmiszerboltba, hogy néhány dolgot vegyen.

De már órák teltek el azóta, mióta a boltban volt, és arra gondolt, hogy több mint valószínű, hogy most már eltűnt.

Shelia annyira bosszús volt, hogy elveszítette, nem utolsósorban azért, mert 270 dollár volt benne, amelynek egy része nem is az övé volt.

Annak ellenére, hogy azt gondolta, ez veszett ügy, mégis a szíve mélyén reménykedve hívta fel a boltot, és elámult azon, amit a telefont felvevő üzletvezető mondott neki.

Legnagyobb megdöbbenésére a telefonja és a táskája a boltban volt, ahol elvesztette!

“Ami még ennél is meglepőbb, hogy minden pénzem és az iPhone-om is megvolt” – írta a Facebook-on.

Megkérdezte a menedzsert, hogy tudja-e, ki adta át a személyes tárgyait, és mindenki a boltban tudta.

Egy Antoine Starr nevű alkalmazott volt, és Shelia-ra annyira mély benyomást tett, hogy nem csak megosztotta a történetét a közösségi médiával, de Antoine-t is megjutalmazta kitűnő tetteiért.

Azt írta: “Elmentem ma Anthony-hoz 100 dollár jutalommal, és felhívtam az édesanyját, Joyce-t is, hogy elmondjam neki, milyen nagyszerű munkát végzett a fiával. Az édesanyja örömkönnyekben tört ki. Nagyon keveset hallunk a gyerekekről, amikor valami pozitív dolgot csinálnak; mindig csak a rossz dolgokról beszélnek.”

Antoine azt mondta az ABC 33/40-nek, hogy nem gondolja, hogy amit tett “nagy ügy”.

“Én csak felvettem, és visszaadtam az egyik főnökömnek. Arra gondoltam, hogy érezném magam, ha az én cuccom lenne és tőlem lopták volna el. Felzaklató. Szóval gondoltam rá, és visszaadtam.”

Nem meglepő, hogy a poszt vírusszerűen elterjedt, mivel mindannyian egyetértünk abban, hogy mindig jó megünnepelni a tini hősöket.

Milyen bámulatos gyerek! Kérlek, oszd meg ezt, ennek a figyelmes és kedves fiatalembernek a tiszteletére.

betöltés...