A hadsereg női tisztje felszáll a zsúfolt repülőre, de egy 1. osztályon utazó férfi nem engedi, hogy a turistaosztályra üljön

Már egy kis kedvességgel is nagy hatást érhetünk el. Néha a szívünk elér egy másik emberhez, és érezzük a mély vágyat, hogy valami kedveset tegyünk nekik.

Úgy tűnt, hogy egy férfi éppen ezt tapasztalja egy zsúfolt repülőgépen a minap, amikor észrevette, hogy egy női katonatiszt szállt be a repülőgépbe.

Reakciója további könyörületet és kedvességet táplál, így ez a csodálatos történet még inkább jelentőségteljes.

Az egész egy zsúfolt repülőjárattal kezdődött a minap. Egy Jessica Titus nevű utas érdekes kommunikációt észlelt, amikor felszállt a gépre.

Ahogy belépett a gép fedélzetére, egy első osztályon ülő férfi azonnal felállt a székéből.

“A keddi repülőutamon egy egyenruhás (hadsereg) nő mögött álltam a sorban. Egy férfi felállt az első osztályú székéből, és azt mondta: ‘Elnézést hölgyem, az Ön helyén ülök’ – írta Jessica a Facebook-on.

‘Önnek hova szól a jegye?’ – kérdezte az első osztályú utas a katonanőt.

A nő zavarodottan felelt: ’Tessék? Nem, én a 31 b-n ülök.’”

Több amerikai légitársaság gyakran különleges kivételeket tesz, és speciális előnyöket biztosít a katonai személyzet számára a járatokon, de ezen a napon, a katonanő a turistaosztály középső sorába készült ülni.

Amikor Jessica először hallotta a férfi kérdését, ő is zavart volt. De a szándékai hamarosan teljesen világossá váltak.

Elsétált, átadta az első osztályú helyét, és leült a katonanő középső ülésére a turistaosztályon. A tiszt meghatódott… és Jessica is.

Tény, hogy Jessica szíve túlcsordult egy ilyen csodálatos gesztus láttán. Ahogy a repülő felszállt, egyszerűen nem tudott nem gondolni a férfi csodálatos tettére… és tudta, hogy viszonozni akarja neki.

Ezért írt egy pár soros levelet…

“A 31 B ülésen ülőnek
Kérem, fogadjon el egy italt vagy valami harapnivalót az én számlámra. Ha mindenki úgy kezelné az embereket, ahogy Ön ezt a katonanőt, a világ sokkal jobb hely lenne.”

A férfi kedvesen visszautasította a pénzét, de kifejezte, milyen hálás azért, hogy a tette inspirált valaki mást is, hogy jót tegyen.

“Tégy jót. Ismerd fel a jó dolgokat. Tedd jobbá a világot” – írja Jessica a Facebook-on.

Nézd meg a teljes eredeti bejegyzést, melyet a Love What Matters Facebook oldalon tettek közzé.

"On my flight Tuesday, I walked down the jetway behind a woman in uniform (Army). A man stood up from his 1st class seat...

Közzétette: Love What Matters – 2017. április 9., vasárnap

Olyan csodálatos eseménysorozat, amely megmelengeti a szívet. A hadseregben szolgáló nők és férfiak megérdemlik minden csodálatunkat és tiszteletünket, és annyira örülök, hogy egy jó szamaritánus felismerte ezt ezen a repülőjáraton. Oszd meg, hogy tisztelegj a kedves gesztusának és a csodálatos kedvességének.

betöltés...