23 fénykép, amely bizonyítja, hogy nincsen szükségünk indokra ahhoz, hogy a világ egy jobb hely legyen

100\% -ban biztosak vagyunk abban, hogy a szuperhősök valódiak és közöttünk élnek. Csak nem viselnek jelmezeket. Hétköznapi emberek, akik nem tudnak elmenni a segítségre szoruló személyek mellett. Például ma találkozhatsz a 10 éves Sophia-val, aki az összes pénzét állatok játékára költötte.

A csapatunk szereti megosztani a kedves történeteket. Reméljük, hogy másokat is inspirálnak arra, hogy jó dolgokat tegyenek. A végén van egy bónusz: egy véletlenszerű jótékonysági cselekmény „következménye”.

Egy tűzesetnél ez a gyermek szivárgást észlelt a tűzoltók által használt víztömlőn, így egy műanyag zacskóval ráült, hogy megállítsa a szivárgást.

“Amikor édesapámat rákkal diagnosztizálták, le kellett borotválnia a fejét. Én ugyanazt tettem, hogy támogassam. Szerettem a hajam, de jobban szeretem az édesapámat.”

Ahelyett, hogy kidobnák a fel nem használt élelmiszereket, ez az indianai iskola átalakítja őket hazavihető étellé a gyerekeknek.

“A lányom rájött, hogy a növényünk nem kap elég napfényt, ezért ragaszkodott ahhoz, hogy elvigye sétálni, miközben a nap felé tartotta.”

A rendőrök találtak egy átfagyott kölyköt a folyó közelében, és megmentették. Most már van neve is, River.

“Ott felejtettem a ruháimat egy kollégiumi mosógépben, és ezt találtam a helyén. ”

(Elnézést, vártam vagy 40 percet, de szükségem van erre a mosógépre. A ruháid ki vannak fizetve és a 10-es szárítóban vannak. Jorie a 125-ös szobából)

„Nemrégiben leestem a lépcsőn a lányommal, akinek agyi bénulása van, és rámpa korlátot kerestem. Az egyik férfi felajánlotta a segítségét és ingyenesen telepítette. Köszönöm, Gregg!”

Ő Sophia. Most lett 10 éves, és a születésnapi pénzét arra használta fel, hogy játékokat vásároljon a menhelyi állatok számára.

“Defektet kaptam egy ismeretlen területen, és ezek a férfiak megálltak, és felajánlották, hogy segítenek.”

“Nyitva tartottam az ajtót egy idős hölgynek, és édességet adott nekem. Nem tudom, hogy melyikünk mosolya volt nagyobb, az enyém vagy az övé.”

Ez a rendőr egy olyan kislánnyal játszik, aki éppen egy balesetben vett részt, hogy jobban érezze magát.

“A lányom ma megmentette ezt a kis nyuszit egy macskától.”

“A szomszédom látta, hogy rossz napom van, és adott nekem egy kis ajándékot a munkahelyéről. Ez a nap már javul.”

“Esténként egy bárban dolgozom, és folyékonyan beszélek jelnyelven is. Ma este egy siket ember ült egyedül a szekciómban, ezért beszélgettem vele jelnyelven. A mellette lévő asztal észrevette, és később ezt találtam az asztalukon 100 dollár borravalóval.”

(Köszönet azért, amit teszel, sokat számít. Sok szerencsét a diplomádhoz!)

„Ezek a román gyerekek teljesítették a #trashtag kihívást anélkül, hogy tudtak volna róla. Csak elegük volt a szemétből, amit a felnőttek hagytak az utcájukon.”

„A húgom önkéntes, aki felveszi a kutyákat, és új örök otthonukba juttatja őket. Ezzel a gyönyörű kislánnyal 8 órát vezetett az új otthonába.”

Ezt a földön találtam a kollégium előtt az utcán.

(Helló. Ha valahol itt a környéken veszítetted el az iPhone-odat, már az egyetemen van biztonságban. A közelebbiben, nem a diákegyesületnél. Sok szerencsét!)

“Valaki hagyott egy kis ételt a hajléktalan emberek számára.”

(Ezt a pizzát ma este vettem, remélem finom reggeli lesz belőle.)

„Ma 350 vetőmag-bombát készítettem, és nektárban gazdag vadvirágmag-keverékkel töltöttem fel, hogy segítsem a pillangó és a méhpopuláció csökkenése elleni küzdelmet. Szét lehet szórni őket a környéken, miután az agyag megkeményedik, így a madarak nem férnek hozzá a magokhoz.”

“Az elmúlt éjszaka kifogyott az üzemanyagom az autópályán. Ez a fickó segített nekem elvinni a legközelebbi benzinkúthoz.”

2 barát átalakította a furgonját mosodává, hogy kimossák a hajléktalan emberek ruháit.

Ez a fiú véletlenül áthajtott egy madáron a kerékpárjával. A legközelebbi kórházba rohant, és segítséget kért felajánlva az összes pénzét.

Ez a kedvesség egy öregembertől visszaállítja az emberiségbe vetett hitet.

Bónusz: Emlékszel a River nevű kutyára, akit a rendőrök mentettek meg? Nemrég ünnepelte első születésnapját.

Láttál már valaha valamilyen kedvességet? Oszd meg velünk a történeteidet!

betöltés...