26 ember, aki bizonyítja, hogy nincsenek kifogások, ha szeretnéd elérni a célodat

Vannak emberek, akik soha nem adják fel. És álmaik gyakran teljesülnek. Nehéz vitatkozni azzal a ténnyel, hogy könnyebb az álmaidat valóra válni, ha folytatod a harcot, történjék bármi. A legvalószínűbb, hogy ez a kitartás segítette a mai összeállításban szereplő embereket karrierjük építésében, művészetük létrehozásában, boldog lakástulajdonosokká válásukban, sőt súlyos betegségek legyőzésében.

Biztosak vagyunk abban, hogy nem számít, milyen hosszú és nehéz az út a célod eléréséhez, bármit le tudsz küzdeni.

1. „2 éve nyitottam meg az apró éttermemet. Itt épp készülök kitenni a cégtáblámat, és elkezdeni mindent. Őrület, de még mindig nagyon boldog vagyok!”

2. Képzeld el, hogy tanulnod kell egy vizsgára, közvetlenül miután megszülted a gyermekedet.

3. „Ma, 44 évesen, először lakástulajdonos lettem! Szállj le a gyepemről!”

4. „Már alig van fájdalmam. És bár még mindig nem tudok nagyon jól mozogni, tudom, hogy megéri.”

5. „A feleségem és én, amikor még aktív függőségben voltunk, és mi, 2017 áprilisában. Most már mindketten több mint 5 éve tiszták vagyunk a kábítószerektől és az alkoholtól, és van egy 3 éves kislányunk. Az élet kihívást jelentett, de a régi életünkhöz viszonyítva szó szerint egy álmot élünk!”

6. „2 évvel ezelőtt egy kórházi ágyban majdnem meghaltam, súlyos Crohn-betegségem miatt, ma 7 hónapra vagyok a diplomámtól, hogy segítsek az embereknek a Crohn-al és vastagbélgyulladással kapcsolatban! Mindenkinek, aki azt mondta, nem fogom tudni megcsinálni, tudod mit? Megcsináltam!”

7. „Először vittem ki a házi velomobilunkat egy körre! Edzés, pipa. A baba altatása, pipa. A bolygó megmentése, pipa. Nem csoda, hogy olyan boldogok vagyunk!”

8. „A művészi fejlődésem 2016-tól 2018-ig! Remélem, hogy kemény munkám 2019-ben is kifizetődik! Soha ne hagyd abba a rajzolást!”

9. „Szegényen nőttem fel egy kisvárosban, egy 10 tagú családban, és egy első generációs főiskolai hallgató vagyok. Bekerültem az osztályom felső 10\%-ába, én vagyok a hallgatói testület alelnöke és megválasztott elnöke, és nyáron a Deloitte Consulting-nál töltöm a szakmai gyakorlatomat. Mindezt egymagam értem el. Nagyon boldog vagyok!”

10. „Készítettem néhány réz rózsát a fémgyakorláshoz, és nagyszerűnek bizonyultak!”

11. „Nemrég kaptam munkát. Már nincsenek öngyilkossági gondolataim, és most már élvezem a szabadidőmet, ahelyett, hogy gyötrődnék miatta.”

12. „Több évnyi írás után – ma először tartom a kezemben a könyvet, amit én írtam.”

13. “504 józan nap! Az első év nem volt zavartság, könnyek, fájdalom, szorongás és bizonytalanság nélküli. Sok pillanatot kellett újra átélnem az elmúlt évben, és sikerült figyelmen kívül hagyni az ördögöt a vállamon, ami azt mondta: „Csak egy ital…”

14. „6 évnyi szörnyű érzelmileg és fizikailag fájdalmas akné után végül rájöttem, hogy hogyan irányíthatom a bőrömet … Soha nem gondoltam volna, hogy valaha kiteszek egy képet magamról, smink nélkül az interneten! Íme, a remény és az újonnan megtalált önbizalom!”

15. „Ez az első sorozat húzódzkodásom után készült 3 hónappal a korrekciós hát műtétemet követően. Már sovány vagyok és 4,5 kg-t vesztettem el a helyreállítás során, de azért dolgozom, hogy visszaszerezzem a súlyt és remélhetőleg még többet! Jöjjön még több sorozat húzódzkodás!”

16. „Néhány évvel ezelőtt egy kisvárosba költöztünk, de utaztam Jiujitsu képzésre. Nemrég elindítottam egy helyi klubot, és ma a gyerekeim is elkezdték.”

17. „Négy évnyi meddőséggel való küzdés után végül megvan a családom, amiről álmodtam.”

18. „Az általános iskolában beszámolót írtam a Maldív-szigetekről, és mindig el akartam menni oda. Végre eljutottam a férjemmel, és nagyon szép volt!”

19. “Nagyapám 5 évvel ezelőtti halála óta semmi mást nem ettem, csak gyorsételeket. Az orvosom figyelmeztetett, hogy hamarosan le kell állnom ezzel, vagy fiatalon fogok meghalni. A rákkal, a depresszióval és a szorongással való harcom miatt túlságosan féltem főzni. Ma 4 egészséges ételt készítettem a hétre, és olyan büszke voltam, hogy egész nap sírtam.“

20. „5 hónappal ezelőtt elkezdtem felkészülni az álom szerepem meghallgatására, úgy, hogy hang órákat vettem, diétáztam és edzettem. Ma megtudtam, hogy nem kaptam meg a szerepet, de kivágtam a magas hangokat, és 7 kilót vesztettem. Annyira megnőttem, és még mindig győzelemnek hívom!”

21. „Nem sok. Most nem engedhetek meg magamnak egy kanapét vagy egy széket. De otthon. És először hosszú idő óta … biztonságban érzem magam, és boldog vagyok.”

22. „6 hónapnyi spórolás, sok kutyákkal való munka és másoknál való fűnyírás, stb. (olyan munkák, amit egy tinédzser meg tud csinálni) után, végre kaptam egy Nintendo Switch játékkonzolt!”

23. “40 kilóról kezdtem és minden nap rögtön néztem a mérleget, hogy pizzát zabáljak a vőlegényemmel. A kezelés nehéz, de annyira megéri. Lehet, hogy közhelynek hangzik, de nem vagy egyedül!“

24. “Nos, emberek. Ma egy éve józan vagyok. Ezzel együtt ez volt az életem legjobb 365 napja. Talán épp ennél fogva. Csak azt tudom, hogy jól érzem magam.“

25. „Egész életemben allergiás voltam a macskákra. Végül elég immunitást építettem fel injekciókkal. Kérlek, üdvözöld az első mentett cicámat, Legolas-t.”

26. Ő Tanner Wilson, a Caddo Középiskola felsőse, aki 2 éven keresztül félretette a pénzét, hogy vásárolhasson a legjobb barátjának egy motoros kerekesszéket.

Mik azok a dolgok, amelyek motiválnak téged, hogy elérd a céljaidat és soha ne add fel?

betöltés...