“Ez most komoly!?”: Az anya megkéri a tanárt, hogy menjen ki, miután meghallja a pletykákat

Egy ideális világban, azok akiknek van feleslegük mindig segítenek a rászorulóknak; azok, akiknek pénzük van, kölcsönöznek azoknak, akiknek nincs.

Természetesen ez nem így van, és nem feltétlenül mondjuk, hogy így kellene lennie. Végtére is, sokan, akiknek pénzük van, keményen dolgoztak azért, hogy így legyen.

Mindezek ellenére mindig megmelengeti a szívet, ha valaki jótékonysági cselekedeteket lát mindennapi emberektől. Jegyezd fel Courtney Adeleye-t, a The Mane Choice hajápolási termékek vezérigazgatóját és alapítóját, aki hallott arról, hogy a lánya tanára küzd, és úgy döntött, hogy tesz valamit azonnal.

Egyik dolog a másikhoz vezetett, és hosszú ideig Adeleye kívül volt a tanár osztálytermén. Ami azután következett, futótűzként elterjedt az interneten, nem utolsósorban Adeleye cselekedeteinek nagysága miatt …

Amikor Courtney Adeleye meghallotta, hogy a lánya tanára nehéz anyagi helyzetben volt, segíteni akart. A pletykák szerint a tanár nem engedhetett meg magának egy autót, és a tömegközlekedés használatával kellett eljutnia az iskolába és onnan haza minden nap.

Adeleye beszélt orvos férjével a kérdésről, és a pár szívmelengető következtetésre jutott.

Megegyeztek abban, hogy vásárolnak a lányuk tanárának egy teljesen új autót.

Nyilvánvaló, hogy ez egy drága beruházás volt, de olyan, amiről tudták, hogy örökre megváltoztatja az életét.

Szóval elmentek az autókereskedésbe, új autót választottak, és fényes kék szalaggal ’becsomagolták’.

Mégis, Adeleye nem volt biztos benne, hogy a tanárt megsérti-e az ajándék vagy sem. Vajon a büszkesége miatt sértve fogja magát érezni?

Volt rá esély, hogy a gesztus megsérti a tanárt.

Courtney meglátogatta az iskolát, és megkérte a tanárt, hogy jöjjön ki vele a parkolóba.

Amikor átadta a kulcsokat, a tanár könnyekben tört ki, mondván: “Nem kell többé ülnöm a hidegben, nincs több buszozás, nem kell többé várnom arra, hogy valaki jöjjön, és felvegyen!”

Az asszony érzelmi hálája kézzelfogható volt.

Szerencsére Courtney lánya filmezte az eseményt, és így mindenki számára lehetővé tette, hogy tanúja legyen egy olyan együttérző cselekménynek, amely túlmutat még a legkedvesebb gesztusokon is.

Amikor Adeleye kihívta a tanárnőt, hogy először nézze meg autóját, a nő azonnal érzelmessé vált.

“Ez komoly?” – mondta. “Tényleg komolyan gondolod? Istenem!”

Adeleye ezután átadta a kulcsokat a tanárnak, és a nő könnyekben tört ki. Az anya elmagyarázta, hogy számára az jelenti a sikert, ha képes valakit segíteni a szükség idején.

“Amikor a férjem azt mondja nekem, hogy a tanárnak, aki az elmúlt pár évben tanította a lányaimat, több buszra kell szállnia, hogy minden nap megérkezzen a munkába melegben és hidegben is. Azt mondta, kellene adnunk neki valamit, én pedig azt mondtam … ne is mondj többet! – írta Adeleye.

(a videó törölve lett a youtube-ról)

Ez tényleg megérintette a szívemet! Csodálatos, önzetlen emberek vannak ott. Köszönöm, hogy annyi együttérzés van bennetek és akkora a szívetek.

Ha úgy gondolod, hogy az embereknek nincs szüksége a segítségedre, nézz körül. Valaki számára angyal lehetsz. Az adakozás öröme csodálatos, függetlenül attól, hogy mit adsz. Köszönjük, hogy ilyen kedves vagy a lányod tanárához!

Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy a világnak még több ilyen emberre lenne szüksége, mint Courtney Adeleye.

Segíts több embernek látni a nagyszerű videót, azzal, hogy megosztod ezt a cikket a Facebookon.

betöltés...