Pink felhívja a háborús veteránt a színpadra, egy duettre, csak hogy felfedi kilétét és megvadítja a tömeget

Nehéz nem lenyűgözöttnek lenni Pink által. Az énekesnő nemcsak ismert személy, aki több millió albumot értékesített a világ minden táján, de egy erős és rettenthetetlen alak is a nők számára, akire felnézhetnek.

Pályafutása során mindig megőrizte a függetlenségét, amely csodálatra méltó, miközben gyakran távol marad a „hagyományos” divattól.

Ráadásul, hihetetlenül tehetséges élő előadó. Ezért is volt a közönség lelkes, amikor bejelentette, hogy meghívott egy különleges vendéget a színpadra, egy New York-i show alatt.

Bejelentette, hogy a titokzatos személy egy vietnámi veterán volt, de egy kicsit mást is elárult…

Amit a rajongók nem tudtak, hogy Pink édesapja, Jim Moore ott volt a közönségben, és készen állt a színpadra lépni a lányával most először.

Moore Vietnámban szolgált, és miközben a tengerentúlon volt, írt egy dalt “I Have Seen the Rain” címmel. Természetesen fogalma sem volt róla, hogy az említett dalt mintegy 40 évvel később elő fogja adni a lányával.

Elég azt mondani, hogy a közönséget lenyűgözte a duett, a büszke Jim és az érzelmes Pink szereplésével.

Pink valójában az édesapja érdemének tartja, hogy idáig eljutott a zene iparban. Feltétel nélküli támogatása segítette táplálni az ének iránti szenvedélyét, ugyanakkor szerepet játszott a törhetetlen hozzáállásában is.

Az, hogy Pink felvitte őt a színpadra, hogy vele együtt adjon elő, olyan érzés lehetett, mintha végső hálát adna, és minden bizonnyal egy olyan emlék, amelyet édesapja az élete végéig kincsként fog őrizni.

Az előadásért nézd meg az alábbi videót:

Milyen tökéletes példa egy szerető apa-lánya kapcsolatra!

Ha úgy gondolod, hogy ez egy szép előadás, oszd meg a cikket a Facebookon a barátaiddal és családoddal.

betöltés...