A zöld ruhás idegen félbeszakítja a zongorán játszó fiatal lányt, a mutatványtól a tömeg összecsődül

betöltés...

Amikor nyilvános helyeken lévő zongorákról van szó, soha nem tudhatod, hogy mit fogsz kapni.

Az elmúlt évek legerőteljesebb vírusossá vált videóiban látszólag véletlenszerű idegenek zongoráztak. Természetesen nem mindenki álruhás Mozart, de azok nagy része, akik magabiztosan játszanak a nyilvános zongorákon, ezt jó okból teszik.

Egy lány nyilvános zongorán játszott, amikor egy idegen ült mellé, és megpróbálta átvenni. Ami ezután következett, egy olyan duett volt, amely magára vonta a járókelők figyelmét…

A videó felvételen egy fiatal lányt játszik elégedetten egy nyilvános zongorán, mielőtt egy férfi közeledik és látszólag megpróbálja átvenni. Kezdetben a lány ellenáll, és azt mondja a férfinak, hogy keressen magának saját zongorát, mert ő gyakorol.

Néhány perc múlva végül megenyhül, bár az arckifejezése többet mond az igazi érzéseiről, mint bármelyik szó.

Csak néhány perccel azután, hogy a férfi elkezd játszani, a légkör változik. A lány elkezd tapsolni, mielőtt a nézők megállnának, hogy ugyanezt tegyék.

Egyikük – egy keménykalapban lévő férfi – úgy dönt, hogy ő is részt akar venni a rögtönzött előadásban. A lánnyal együtt csatlakoznak a zongoránál lévő férfihoz, és elkezdődik egy olyan show, amely lenyűgözi a jelen lévő embereket.

Három zongorista, egy felejthetetlen előadás.

Ha látni szeretnéd, hogy miről beszélünk, nézd meg az alábbi videót:

Annyira élvezetes látni, ahogy a tehetséges zenészek kifejezik magukat, úgy ahogy a legjobban tudják.

Ha úgy gondolod, hogy ez az előadás nagyon szórakoztató, akkor oszd meg ezt a cikket a Facebookon, hogy a barátaid és a családod is láthassák!

betöltés...