12 magas ember, akik ámulatba ejtették a világot

Jól ismert, hogy az emberek átlagos magassága minden évben nő. Most a világ ’legmagasabb’ országa Hollandia. Az emberek átlagos magassága 1,838 m. De vannak olyanok, akik ennél jóval magasabbak lehetnek, és ez ámulatba ejt minket.

12 hihetetlen embert találtunk, akiket nagyon nehéz elfelejteni. És igazi szuperhősöknek látszanak.

Leonid Stadnyk: 257 cm

Stadnyk egy agyműtét után kezdett el intenzíven növekedni, amikor 13 éves volt. Egy mirigy tumor a növekedési hormonok fokozott termelődését okozta. Nem volt hajlandó megengedni, hogy megmérjék, és soha nem mutatott érdeklődést a Guinness világrekordok könyvébe való bekerülés iránt. A magasságát végül az Ukrán Rekordok Könyve rögzítette.

Denis Cyplenkov: 23,5 cm-es csukló

Ez az ember lenyűgöző. Denis Cyplenkov testépítő és szkander világbajnok. A kezei nem csak hihetetlenül erősek, de hatalmasak is. Csak a csuklója 23,5 cm.

Sultan Kösen: 251 cm

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

thanks for the enjoyable shots!!! @nasdaily #mardin #turkey @guinnessworldrecords #london #england #usa

Sultan KÖSEN (@sultankosen47) által megosztott bejegyzés,

Sultan Kösen a történelem egyik legmagasabb embere. Magasságát kalandnak és nagy bónusznak tartja, hogy segítse családját a háztartási feladatokkal. De nagyon nehéz megtalálnia a megfelelő ruházati méretet. És nem csoda! Lába 126 cm és az ujjahossza 97 cm.

Margo Dydek: 201 cm

Margo Dydek magasságát a szüleitől örökölte. Édesapja 2,01 m, édesanyja pedig 1,91 m volt. Nem is meglepő, hogy kosárlabdázóvá vált.

Brahim Takioullah: 246 cm

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Les machines à Nantes

Brahim Takioullah (@brahim_takioullah) által megosztott bejegyzés,

Brahim Takioullah egy marokkói férfi, aki bekerült a Guinness világrekordok könyvébe a legnagyobb lábakkal. Képzeld el, a bal lába 38,1 cm, a jobb pedig 37,5 cm. Ez elképesztő! Az ortopéd lábszakorvosa létrehozott egy különleges cipőt számára, ami támogatja a súlyát.

Caroline Welz: 206 cm

Caroline a legmagasabb nőnek számít Németországban. Caro néven modellként dolgozott. A magassága 206 cm, súlya 117 kg.

Robert Wadlow: 272 cm

Ez itt Robert Wadlow és az apja. Ez az ember volt a legmagasabb a történelmünkben. Elérte a 2,72 métert. Magassága egy olyan hiperplázia miatt volt, amely abnormálisan magas humán növekedési hormon szintet eredményez. Most nehéz elképzelni, de Wadlow 199 kg-ot nyomott.

Olivier Righters: 218 cm

Tudjuk, hogy a hollandok magasak lehetnek, de ez a fickó határozottan átlagon felüli. Olivier Righters nem csak testépítő, hanem a legmagasabb színészek egyike. 29 éves korában 190 kg súlyú, és úgy néz ki, mint aki meg tud hajlítani egy autót.

Amazon Eve: 201 cm

Az igazi neve Erika Ervin, és amerikai modellként, fitnesz edzőként és színésznőként ismert. Egyszer rájött, hogy nem tud irodában dolgozni, és megunta a súlyát. Eve elkezdett dolgozni a testén, és szuper nő lett, és sok ember számára az egészséges életmód példája.

Broc Brown: 233 cm

Broc Brown ma a legmagasabb tizenévesek közé tartozik. Magasságát egy genetikai rendellenességnek köszönheti, amit Sotos-szindrómának hívnak. Ez a szindróma nagyon ritka, és agyi gigantizmust okoz. A betegség ellenére Broc optimista marad, és szíve olyan nagy, mint ő.

Ekaterina Gamova: 206 cm

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Together with Roberto Carlos⚽️⚽️⚽️🏐🏐🏐🏆

Ekaterina Gamova (@ekaterinagamova11) által megosztott bejegyzés,

Csodálatos, szép és magas. Ekaterina Gamova visszavonult orosz röplabda játékos. 206 cm-es magasságával az egyik legmagasabb női sportoló a világon. Néhányan a „Röplabda királynőjeként”, ismerik őt, azért ahogyan a játékot játszotta.

Yekaterina Lisina: 206 cm

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Beautifil Milano!😍 #longestlegs #longlegs #tallestmodel #professionalmodel #tallmodel #supermodel #tall #tallisbetter #tallisbeautiful #ekaterinalisina

Ekaterina Lisina (@ekaterina_lisina15) által megosztott bejegyzés,

Ez a lány fantasztikus. Yekaterina a világ leghosszabb lábainak tulajdonosa a nők körében. Hosszuk 132,8 cm. Orosz kosárlabdázó is volt, és részt vett a 2008-as nyári olimpián, ahol csapata megnyerte a bronzérmet.

Milyen magas vagy? Szerinted magasnak lenni előny vagy hátrány? Kérjük, írd meg kommentben, és oszd meg ezt a cikket barátaiddal.

betöltés...