Az elefánt hetekig várja, hogy a kutya legjobb barátja visszatérjen – csak nézd meg a pillanatot, amikor a sarkon lopakodik

Az elefántok a világ egyik intelligensebb állatai, és a National Geographic szerint az agyuk hasonló az emberekéhez. De az elefántok nem csak okosak – nagyon szociálisak is.

Ezek a gyönyörű állatok képesek egymással kommunikálni különböző hangokkal, többek között figyelmeztetni a lehetséges veszélyekre, de arra is, hogy szólítsák a ’gyerekeiket’. Az emberekhez hasonlóan élvezik a játékot és kimutatják az érzelmeket.

A Tennessee államban található Elefánt rezervátumban a beteg és idős nőstény elefántok biztonságos és kiterjedt környezetet kapnak, hogy élhessék napjaikat, szakemberekkel körülvéve, akik segítenek megfelelni az egyéni szükségleteiknek.

Jelenleg 10 elefánt van a rezervátumban – amely nem áll nyitva a nyilvánosságnak – aki egymással játszhat.

Járásképtelen
Mindannyiuknak saját barátjuk van, de egy elefánt, Tara egy nagyon különleges barátságot alakított ki – egy Bella nevű kutyával. Ők ketten mindent együtt csinálnak.

De amikor Bella háta megsérült, nem tudott járni, és kénytelen volt három hétig egy speciális kezelő központban pihenni.

Tara megrendülve látta, hogy Bella annyira szenved – és nem volt hajlandó elhagyni a barátját.

Három hétig, ahelyett, hogy az 1800 hektáros élőhelyén barangolt volna, Tara kint állt a kezelőközpont előtt, és várta, hogy Bella kijöjjön, és újra játsszon vele.

Miután ugyanazon a helyen állt, nap, mint nap, hétről hétre, a 35 éves elefánt végül újra egyesült a legjobb barátjával, Bellával.

Nézd meg az alábbi hihetetlen klipet, és ne felejtsd el megosztani ezt a gyönyörű történetet egy ilyen valószínűtlen barátságról barátaiddal és családoddal.

betöltés...