13 tervezési ötlet egy apró fürdőszoba okos megszervezéséhez

A kis fürdőszobák igazán hangulatosak és szépek, csak a megfelelő bútorokat kell vásárolnod és a megfelelő módon kell elrendezned. Látni fogod, hogy az apró fürdőszobád néhány trükk segítségével naggyá válik.

Megosztunk néhány nagyszerű ötletet, hogy a fürdőszobád még tágasabb és még szebb legyen.

13. Világos színek

Világos színű bútoroktól a kisebb szobák nagyobbnak tűnnek, és a fürdőszoba sem kivétel a szabály alól. Kattints ide, hogy megtudd, mennyire igazunk van!

12. Tároló polc az ajtó felett

Egy ajtó fölötti polc nagyszerű módja annak, hogy a helyet bölcsen használd. Megpróbálhatod a saját 2 kezeddel megcsinálni – inspirációért kattints ide.

11. További tároló

Nem kell extra fiókot vásárolnod, egyszerűen csak használd a fürdőkád alatti helyet!

10. Fali rendszerező

Ez a kényelmes befőttesüveg rendszerező segít abban, hogy minden egy helyen legyen, amire szükséged van a fürdőszobában. Ráadásul nem foglal el túl sok helyet. Ha szeretnéd megcsinálni, nézd meg ezt a linket.

9. Polcok a WC felett

Itt van egy másik lehetőség a tárolásra: a polcok nem foglalnak túl sok helyet. A Simply Beautiful by Angela és a Shades of Blue Interiors bizonyítja, hogy igazunk van.

8. Tükör tároló

Egy tükörtől a helyiség nagyobbnak tűnik, és elrejtheti a különböző tárolóeszközöket. Részletes útmutatásért, hogy hogyan kell csinálni, kattints ide.

7. Átlátszó zuhany

Egy átlátszó zuhanyfaltól és a világos tónusoktól a fürdőszoba tágasabbnak néz ki.

6. Nagy tükör

A tükör egy nagyszerű elem, amelytől a szoba vizuálisan nagyobbnak néz ki.

5. Sarok mosdókagyló

Amikor minden egyes centiméter fontos, gondoskodnod kell a megfelelő fürdőszobai felszerelésekről. A sarok mosdó nagyszerű döntés.

4. Beépített polcok

Egy kis fürdőszobában az emberek nem akarnak túl sok fiókkal rendelkezni, ezért kényelmesebb a beépített polcok használata az összes tárgy tárolásához.

3. Mosdókagyló a mosógép felett

Ez egy egyszerű módja annak, hogy megspórolj egy kis teret. És ez az érdekes „szövetség” nem teszi tönkre a fürdőszobád belsejét.

2. Helyes tárolás

Még egy apró szekrény is használható hatékonyan. Linda Bouffard elmondja, hogyan lehet megszabadulni a rendetlenségtől, így lehetőségünk van arra, hogy a lehető legtöbb dolgot tároljuk ott.

Egy másik helytakarékos lehetőség egy állvány polcokkal. A Golden Boys and Me blogjának szerzője szerint ez az állvány általában a konyhában található, de ahogy láthatjuk, a fürdőszobában is használható.

1. Elrendezés

Ebben a szakaszban már gondolni kell arra, hogy hogyan fogod használni a teret. Például a fürdőkád helyett zuhanyt helyezhetsz el, vagy más bútorokat rendezhetsz el megfelelően.

Bónusz:

Ha a fürdőszobád rendkívül kicsi, nem jelenti azt, hogy nem tudod a helyet bölcsen kihasználni.

És itt van még néhány kitűnő ötlet, hogy a kis fürdőszobád még hangulatosabban nézzen ki:

Hasznosnak találtad ezeket a tippeket? Szeretnéd használni őket?

betöltés...