A 72 éves nő kisfiút szül, és ezzel az egyik legidősebb elsőgyermekes anyává válik

Bár a pároknak gyakran mondják azt, hogy lehet, hogy túl öregek ahhoz, hogy gyerekeket vállaljanak, egy pár Indiában áttörte ezeket az életkori akadályokat, és a 70-es éveikben született gyermekük.

A 46 éves házasságuk során soha nem tudtak természetesen megfoganni, ezért a pár meddőségi kezelés segítségét vette igénybe.

Az élénk párnak most már van egy gyönyörű kisfia, és nem is lehetnének boldogabbak.

A 72 éves Daljinder Kaur és 79 éves férje 2014 szeptemberében keresett meddőségi kezelést.

“Üresnek éreztem magamat. Olyan nagy volt a magány“ – mondta Daljinder az Agence France-Presse-nek. “Elvesztettem a reményt, hogy valaha anyává válok.”

Nem volt könnyű meggyőzni az orvosokat, hogy kezeljék, de végül beleegyeztek az IVF-es körökbe. Két évvel és három fordulóval később teherbe esett.

Daljinder 2016. április 19-én egy 2 kg súlyú egészséges kisfiút szült, aki az Arman nevet kapta – és ő azonnal a világ egyik legidősebb anyjává vált.

Ha egy egészséges, komplikáció nélküli szülés nem lenne elég meglepő Dalijinder korában, akkor három hónapig szoptatta is a fiát.

Majdnem 11 hónappal a fia megszületése után a média utolérte, hogy megtudja, hogyan áll helyt.

Tudd meg az alábbi videóból, hogy megy ennek a csodálatos családnak az élete, miután a fiuk megérkezett.

Ha nem láttam volna ezt a videót, nem hittem volna, hogy ilyesmi lehetséges. Egy gyermek ajándék és áldás, és meg kell ünnepelni.

Kérjük, oszd meg ezt a videót, így több ember ismerheti meg a pár hihetetlen történetét.

betöltés...