A nedves, átfagyott kóbor kutya megpróbál menedéket keresni, aztán a nő tettét rögzíti a kamera, és nagy szenzációvá válik

A hajléktalan kutyák, megpróbálnak túlélni az utcán, hogy melegen maradjanak és táplálkozzanak, és vannak olyan állati hősök, akik nem tudják őket figyelmen kívül hagyni.

A videóban szereplő nő látta, hogy egy szegény kutya mennyire szenvedett, és segítenie kellett. Valószínűleg azt hitte, hogy senki sem figyeli.

De egy kamera rögzítette, és most a videoklipet már szerte a világon megosztották. Meg fogod érteni, hogy miért, amikor megnézed – könnyfakasztó.

A nő éppen egy kávézóból távozott egy hideg és esős napon a törökországi Zonguldakban, a The Dodo szerint.

Amikor megáll, hogy felkészüljön az időjárásra, észrevesz valamit a földön, a lábánál.

Egy kis hajléktalan kutya volt, aki próbált melegséget és menedéket kapni a kávézóból. A szegény kutya megpróbálta elkerülni a rossz időjárást, és igyekezett annyira közel kerülni a kávézóhoz, ahogy tudott.

A nő nem tudott elmenni a kutya mellett, anélkül, hogy segítene rajta, és az, amit a következőben tett, rabul ejtette az emberek szívét a világ minden táján.

Néhány másodperc múlva tett egy kis gesztust, ami nagy különbséget jelentett a kutyának. Feláldozta a saját kényelmét ezért a reszkető állatért.

De ez a kis gesztus nem maradt észrevétlen, és amikor egy videót posztoltak róla az interneten, az egész közösségi média, nyomtatott média és a televízió dicsérte a tetteiért.

Egy ember felismerte a nagylelkű asszonyt, mint barátját, Duygu Elmát, és megkeresték, hogy meginterjúvolják.

“Nem tudtam elképzelni, hogy a tetteim ilyen figyelmet kapnak. Nagyon meg vagyok lepve miatta“ – mondta Duygu a The Dodo-nak. “Olyan hideg volt az idő. Egyszerűen csak nem nem bírtam nézni, ahogy reszket.”

Nézd meg Duygu tettét az alábbi videóban.

Olyan jó látni, hogy az emberek kedvesek az állatokkal. Kérjük, oszd meg ezt a pillanatot, hogy megünnepeld és ösztönözz másokat, hogy ugyanezt tegyék!

betöltés...