A férfit „halálra fagyva” találták meg – az orvos tervétől, hogy megmentsék őt, tátva maradnak a szájak

Bárki, aki valaha is tapasztalt igazolható csodát, elmondhatja, hogy akkor jönnek, amikor legkevésbé számítasz rájuk.

Nem gyakoriak, de amikor előfordulnak, megerősíthetik egy nagyobb hatalomba vetett hitünket, vagy egyszerűen azt az elképzelést, hogy végül is nem vagyunk egyedül ebben az életben.

Ez is egy olyan pillanat volt, amikor a sürgősségi orvos, Dr. Gerald Coleman, hozott egy döntést, amely mindenkit meglepett. Volt benne egy olyan eljárás, amely egyáltalán nem garantálta a 25 éves Justin Smith életének megmentését …

Amikor Justin Smith elindult hazafelé februárban egy éjszaka, valószínűleg azt hitte, hogy egy rutin út lesz. Sajnos, Justin nem érkezett meg az úti céljához.

Ehelyett több mint 10 óra elteltével fedezték fel a hóban fekve. Emmett Thomas mentős és kollégái voltak az elsők a helyszínen. Úgy határoztak, hogy menthetetlen.

A 25 éves Pennsylvania-i Hazletonban megtalált férfinek már nem volt pulzusa. Apja, Don, már órák óta kereste. Amikor megérkezett, nem volt hajlandó elhinni, hogy ez lehetséges. Megrázta a fiát, és megpróbálta felébreszteni, de eredménytelen volt.

Justinnal a kórházba rohantak, ahol azt várták, hogy az orvosok megerősítik, hogy nem lehet megmenteni. Dr. Gerald Coleman azonban más véleményen volt.

Meg tudott győzni más orvosokat is, hogy még volt esélye, hogy Justin megmenthető legyen. Rávette őket, hogy egy kockázatos műveletnek vessék alá, amely messze nem volt biztos, hogy működik.

Don megpuszilta a hideg fiát a fején, és elmondta neki, hogy szereti őt.

Aztán csodának volt tanúja. Ahogy az órák teltek, Justin teste felmelegedett, és a szíve ismét elkezdett verni. Tizenkét nap után Justin kinyitotta a szemét. Elveszítette néhány ujját és lábujját a fagyás miatt, de szó szerint visszahozták az életbe.

Dr. Colemant dicsérték az intuitív gondolkodása miatt, bár nem sokan tudták, hogy az orvos kilenc évvel azelőtt elvesztette saját gyermekét, mielőtt Justinnal a kórházába rohantak. Néhányan azt gyanítják, hogy ez a tapasztalat győzte meg a jó orvost, hogy Justint meg lehet menteni.

Mindenesetre Coleman egy igazi hős, mind meggyőződése, mind cselekedetei miatt! Justin kétségtelenül miatta van most itt.

Milyen inspiráló történet! Justin kap egy második esélyt az életben Dr. Coleman szakértelme miatt.

Oszd meg ezt a cikket, hogy tisztelegj a fantasztikus csapat előtt, amely megmentette Justin életét.

betöltés...