Az elvált anyuka vakációra indul a gyerekekkel. Aztán a fia meglátja az apját a repülőtéren.

Egy az Amerikai Szociológiai Szemlében közzétett jelentés szerint az amerikai gyermekek mintegy fele tapasztalja meg a szüleik szakítását vagy válását, mire betöltik a 18. életévüket. Még ennél is szomorúbb, hogy ennek a csoportnak mintegy 50\% -a tapasztalja meg az egyik szülője második házasságának felbomlását. Ezek megdöbbentő statisztikák, de bármi is a válással kapcsolatos személyes véleményed, úgy gondoljuk, hogy fontos, hogy a jó társ-szülői gondoskodás megkapja a megérdemelt reflektorfényt.

Ma egy olyan történetet osztunk meg veled, amely tökéletesen kifejezi a lényegét ennek az érzésnek. Ez egy átlagos családról szóló történet, amely gyorsan elterjedt, miután a felvételeket közzétették az interneten. A klipben egy Laura Dee nevű anya meglepi a gyermekeit egy repülőtéren, mielőtt egy családi vakációra indulnának Ciprusra.

Dee szerint, a 11 éves Darcie, és a 9 éves Callum úgy gondolta, hogy csak hárman utaznak a Földközi-tengeri vakációra, de amikor a gyerekek a repülőtérre értek, észrevették, hogy az apjuk, Dean Bone is ugyanaz a terminál előtt várt. Így igaz, a gyerek apja is csatlakozik hozzájuk a családi utazáson.

Tudjuk, hogy a forgatókönyv elég hétköznapinak tűnik, de ami ezt az eseményt rendkívül különlegessé teszi, az az, hogy Dee és Bone valójában elváltak. A két gyermek édesanya és apja már nincsenek együtt – mégis, ez a kis tény nem állítja meg őket abban, hogy szülőként a lehető legjobban együttműködjenek.

Talán nem meglepő, hogy Darcie-t és Callum-ot egyaránt teljesen meglepte az apjuk látszólag véletlen jelenléte a repülőtéren. Nem sokszor kapnak az elvált vagy különélő szülők utódai lehetőséget arra, hogy mindkét gondviselővel megtapasztalják a nyaralást. Ez azt jelenti, hogy mind Dee, mind Bone együttes erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy mind a lányuk, mind a fiuk számára a lehető legnagyobb rendben tartsák a dolgokat.

Egy a Newsflare-nek adott interjúban, az anya, Laura Dee, nyilatkozatot adott, amely valószínűleg minden elvált szülőre vonatkozik. „Szülőként zaklatottnak látni a gyermekeinket, nehéz, csak azt akarjuk, hogy gyermekeink boldogok legyenek. A szülői együttműködés sok szülő számára nehéz, de büszkék vagyunk arra, amit elértünk a gyermekeink nevelésével.”

Most, hogy már ismered a hátterét ennek a családi meglepetés nyaralásnak, itt az ideje, hogy megnézd ezt az epikus repülőtéri meglepetést. Az alábbi videóban láthatod, ahogy ez az elvált anya és apa, érzelmi és nagyon különleges családi nyaralást adnak a gyerekeiknek. Az interakció lehet, hogy egy kicsit keserédes, de úgy gondoljuk, hogy ez egy olyan helyzet, amelyben a társ-szülői együttműködés helyes. Jó nekik!

Szeretnénk hallani a véleményedet erről a meglepetés családi nyaralásról. Meglepődtél, hogy az elvált szülők együtt viszik vakációzni a gyerekeiket? Te is olyan elvált szülő vagy, aki hasonló dolgot tett?

betöltés...