Az egykori cirkuszi elefántokat 22 évre elválasztják egymástól – a kamera fenomenális pillanatot kap el, amikor először újra találkoznak

Az emberek vitatkozhatnak az ellenkezőjével, de szerintem el kell fogadnunk, hogy minden állatnak vannak érzései. Néhánynak több, mint másoknak, de régen elmúltak azok a napok, amikor úgy néztünk azokra az állatokra, amelyekkel ezt a világot megosztjuk, mint egyszerű vadállatokra.

Az állatok képesek a szeretetre és a bánatra, a félelemre és a boldogságra, és időnként a fényképek vagy videók elkapják azokat a pillanatokat, ahol valóban megmutatják, hogy milyen összhangban vannak.

A PBS csatornán, 2000-ben, egy ilyen pillanat volt megfigyelhető ráadásul még a tetejébe egy olyan történet is, amely gyorsan szerzett világszerte figyelmet. Két egykori cirkuszi elefántot érint, amelyeket 22 évre elkülönítettek egymástól. A rögzített felvétel meglepő pillanatot mutatott, amikor újraegyesültek, és ez olyan dolog, amit biztosan nem akarsz kihagyni…

A felvételt a Tennessee-i Elefánt Menhelyen dokumentálták, amin az elefántokat Shirley-t és Jenny-t láthatjuk, amint először találkoznak több mint két évtized után. Azt mindannyian tudjuk, hogy az elefántoknak hihetetlen képessége van arra, hogy emlékezzenek a dolgokra, de az itt megjelenő szeretet és a ragaszkodás valóban szemfelnyitó.

Még a gondozók is megdöbbentek, ahogy a két elefánt újjáélesztett egy barátságot, amely akkor kovácsolódott, amikor még mindketten cirkuszi állatok voltak.

Shirley és Jenny azonnal felismerik egymást a kapukon keresztül, és nem vesztegetik az időt, hogy áthidalják a több mint húsz évnyi egymás nélkül töltött időt.

Nézd meg elképesztő felvételt az alábbi videóban:

MINDEN állat megérdemli a boldog életet ezen a Földön.

Nincs jogunk fogságban tartani őket! Oszd meg ezt a cikket, ha egyetértesz.

betöltés...