17 szívmelengető fotó, ami bizonyítja, hogy az igaz szerelem és barátság örökké él

Életünkben rengeteg olyan alkalom van, amikor nagyon elfoglaltak és feszültek vagyunk. Ezekben a pillanatokban nagyon fontos, hogy csak álljunk meg, vegyünk egy mély lélegzetet, és emlékezzünk a körülöttünk lévő dolgokra, amelyek fontosak.

Szeretnénk javítani a hangulatodat, azzal, hogy ezeket a kedves történeteket és fotókat megosztjuk veled. Ezek azt mutatják, hogy a szeretetnek különböző formái és mérete van.

1. Ha egy nagy ölelésre van szükséged:

2. Ez a kórház beengedte egy beteg kisfiú kutyáját, hogy feltétel nélküli vigaszt nyújtson neki.

3. „1983-ban azt mondtam a 14 éves barátnőmnek, hogy „csak adjon nekem egy követ” karácsonyra. Megtette. Összeházasodtunk. 35 évvel később még mindig együtt vagyunk, még mindig megvan, és ez a legértékesebb ajándék, amit valaha is kaptam.”

4. Ez a legjobb ok arra, hogy szabadságot vegyél ki!

‘Zárva vagyunk 26-án hétfőn és 27-én kedden, mert a három testvérem hazajött Koreából. Már nagyon hiányoztak 10 évnyi távollét után. Köszi.’

5. 28 év és egy jól megépített játszótér…

6. „Az 1940-es években a nagymamám és nagypapám egymásnak öltözve”

7. Marokkói nagypapa és amerikai unokája, 24 évvel később

8. „Az apám meglepte anyámat a 30. évfordulójuk alkalmából, és egy padot szentelt neki a parkban, ahol mindig együtt sétáltak.”

9. „Ők a szüleim, akik mindketten lengyel bevándorlók, nem sokkal azután, hogy a 70-es évek végén Chicagóban találkoztak. Nemrégiben visszatértek Lengyelországba nyugdíjasként, miután 40 évig élték az amerikai álmot. ”

10. „Egy aranyos Amazon-értékelés, amin csak mosolygok. Egy 88 éves nő és 92 éves férje részt vesz egy Halloween-partin. Egyébként tetszett nekik a méhecske jelmez.”

11. „A születésnapom alkalmából ma a nagypapám 3 könyvet adott nekem, amelyek tele voltak történetekkel minden alkalomról, amikor velem lógott 2-től 5 éves koromig. Szóhoz sem jutok.”

12. „A szüleim a 80-as években, a hagyományos japán esküvői portréjukon.”

13. „2006-ban találkoztam ezzel a lánnyal egy Hawaii-i étterem hajón. Alapvetően a legjobb barátok voltunk aznap éjszaka, ezért most arra kérek mindenkit, hogy segítsen nekem megtalálni a legjobb barátomat, mert hiányzik nekem, és szeretném tudni, hogy most mi van vele.”

“Hallottam, hogy engem keresel.“

14. „Ezeket a virágokat az édesanyámnak szedtem. Nem tudom, milyen virágok ezek, csak a házam mellett szedtem őket. Soha nem csináltam ilyet korábban.”

15. „Egy idős házaspár, akivel a vietnami Hoi An-ban találkoztam. Több mint 70 éves házasok voltak. Megmutatták nekünk a kertjüket, és utána teát is ittunk velük. Nem volt olyan pillanat, hogy ne mosolyogtak volna együtt.”

16. Az évek múlnak, semmi sem változik.

’Ő maga segített a világra. otthon. Úgy döntöttünk, 21 év elteltével újrajátsszuk a pillanatot. Boldog szülinapot, nagyapa!’

17. „A barátom macskáját nemrég elaltatták, és az állatorvos ezt a mancsnyomatot adta neki, amely tele van elültethető virágmagvakkal.”

’Amikor a mancsot elülteted a kertben, évről évre vadvirágok fognak virágozni, a szeretett kisállatod emlékére.’

Kedves olvasónk! Te is érdekes vagy! Mondj valamit magadról! Lehet, hogy önkéntes voltál egy öregek otthonában, Bangladesben éltél, egy menő párizsi étteremben dolgoztál, vagy van valami más történeted, amit megoszthatsz! Írd meg nekünk kommentben.

betöltés...