Ne pazarold a vizet azzal, hogy a tésztát lábasban főzöd – van erre egy sokkal jobb módszer

Mivel a tészta a legkedveltebb étel, és a gyerekek kifejezett kedvence, a legtöbb szülő legalább hetente egyszer, ha nem többször, olaszos stílusban főz.

A legtöbbünk időben korlátozott, és néhány tészta, különösen a spagetti, úgy tűnik, hogy egy örökkévalóság, mire elkészül.

Ha a tésztát sietősen főzzük, szétázhat és összeragadhat. Ez nem a legjobb alap az étkezéshez.

De nemrég találtam meg ezt a nagyszerű tippet, hogy gyorsabban lehessen megfőzni a tésztát, sokkal jobb eredményekkel, és mindez egy serpenyővel kezdődik.

Mindig éveket kell várnom, hogy a víz felforrjon a lábasban, mielőtt beledobom a tésztát, de ez az új módszer teljesen megszabadít ettől a szakasztól.

Vizet, időt és energiát spórol Ha a lábast serpenyőre cseréled, és nem várod meg, hogy a víz felforrjon, akkor mind vizet, mind időt takaríthatsz meg.

Amit az alábbi videóból tanultam, az, hogy a forró víz a tészta összetapadását okozhatja, így a spagettit hideg vízbe dobva megakadályozhatod ezt.

Még egy kis mennyiségű tészta-főzővíz is maradt, amelyet a mártások sűrítésére használhatsz. Bárcsak hamarabb tudtam volna erről.

Alig várom, hogy kipróbáljam! Kérjük, oszd meg ezt azokkal a barátaiddal, akik szeretik a tésztát és szeretik az időtakarékos főzési tippeket.

betöltés...