A hajléktalan férfi kórházba került, és a 4 kóbor kutya barátja türelmesen várt az ajtónál

Még ha nem is vagy állat szerető, akkor is megkönnyezheted ezt a történetet. Egy nap egy César nevű hajléktalan férfi megállt Brazíliában az Alto Vale Regionális Kórház sürgősségi osztályánál.

Az egyik kórházi dolgozó, Cris Mamprim írt egy bejegyzést a Facebookon arról, amit látott. Aznap reggel 3:00 órakor César egy krónikus egészségügyi problémára keresett gyógykezelést, és a legközelebbi létesítménybe ment. Mamprim és más munkatársak gondoskodtak róla, de egy aranyos látványt észleltek a kórház bejáratánál.

Négy kóbor kutya figyelte az ajtónál amint a legjobb haverjuk segítséget kapott a sürgősségi látogatása során. Nem mozdultak egész idő alatt. César elmagyarázta, hogy úgy gondoskodik a kutyákról, hogy élelmiszereket guberál, gyakran magától vonja meg az ételt, hogy etetni tudja őket.

Mamprim észrevette, hogy milyen “pufókok” voltak a kutyák, megjegyezve, hogy milyen önzetlen az ember, hogy gondoskodik róluk, még akkor is, ha ő magának sincs sok anyagi java. Amit a dolgozók láttak, az mindkét fél szeretete és hűsége volt. A személyzet étellel kínálta Césart és szívesen látták a kutyákat is a létesítményen belül, hogy ők is osztozhassanak az ételben.

Körülbelül egy óra múlva elhagyhatta a kórházat, és az imádnivaló kutyák pedig farokcsóválva mentek mellette. Ez aztán a szeretet!

Szipogtál egy kicsit ezen a szívmelengető történeten? A te kutyusaid is ugyanezt tennék?

betöltés...