Senki sem hitt ennek a férfinak, amikor leírta a lova napi rituáléját, így rögzítette

Napi rutinok – mindannyiunknak vannak.

Akár az első dolog reggel egy csésze kávét inni, az edzőterembe menni közvetlenül munka után, vagy akár csak egy bizonyos úton sétálni valahova naponta. A lényeg az, hogy a szokások lényei vagyunk.

Valójában ugyanez mondható el szinte minden élő dologról a földön. A rutinok körforgásban tartanak minket; megnyugtató meghittséget kölcsönöznek nekünk.

Amikor egy férfi először észrevette a lova délutáni szertartását, tudta, hogy az emberek szeretnék látni…

Rutinok
Attól függően, hogy hol laksz, a nyár nehéz időszak lehet. Persze, mindannyian szeretünk időnként ülni a napsütésben, de senki sem tartja jó időtöltésnek, ha tartósan hőnek és magas hőmérsékletnek van kitéve. Ráadásul az állatok – a legtöbb esetben – nem is kedvelik.

Ennek eredményeképpen a legtöbbjük kénytelen megtalálni a lehűlés módjait, ami nem egyszerűen egy hideg zuhannyal jár.

Ló a nagy melegben
Egy adott ló számára egyszerűen nincs jobb módja annak, hogy elkerülje a nap perzselő hőségét, mint beleugrani a tulajdonosa úszómedencéjébe és körözni benne.

Tényleg nagyon lenyűgözött milyen kecsesen mozog a ló, hogy őszinte legyek. A medence egyik végéből a másikba úszik, mielőtt kijönne a tulajdonosától érkező felszólítás után.

Innen egyszerűen elsétál a mezőre, mint bármely más nap … fantasztikus!

Nézd meg az alábbi vidám videót:

Tudjuk, igaz? Egy úszó ló, akinek – ellentétben a legtöbb gyermekkel – nem kell kétszer mondani, hogy engedelmeskedjen az utasításoknak.

Ha ez a videó mosolyt csalt az arcodra, oszd meg családoddal és barátaiddal a Facebookon.

betöltés...