A fiú soha nem értette, hová tűnt az édesanyja minden karácsony este, amíg a halála után nem érkezik egy levél

A 63 éves Johnny Dorroh édesanyja, Susan, nagyon szervezett és pedáns nő volt. Ellentétben, mint sokan közülünk, soha nem várt az utolsó másodpercig, hogy megvegye az összes karácsonyi ajándékát, volt, hogy már augusztusban megkezdte a vásárlást.

Tehát amikor minden karácsony este elrohant, az meglehetősen összezavarta az egész családot. Egyszerűen csak motyogott valamit halkan, hogy „megbízásokat bonyolít le”, és elment.

Csak miután az anyja elhunyt, oldódott meg végül a rejtély – egy levélben, amelyet egy Robert nevű idegentől kapott.

Robertről kiderült, hogy az anyja korábbi munkatársa. De ahogy John elolvasta a levelét, gyorsan megértette, hogy anyja és Robert több volt, mint kolléga.

Sue minden karácsonykor óramű pontossággal eltűnt – de néhány órával később vissza is tért, így a család egyszerűen figyelmen kívül hagyta.

De kiderült, hogy Sue egy nagy titkot rejtett el a családja elől.

Kiderült, hogy Sue minden karácsonykor nagyon fontos küldetést hajtott végre – aminek pontosan azon a napon kellett megtörténnie: meglátogatta Robert házát, Télanyónak öltözött, és olyan ajándékokat adott a gyermekeinek, amit nem engedhettek meg maguknak!

Könnyek gyűltek Johnny szemébe, amikor Robert szívből jövő levelét olvasta:

“Kedves Johnny, csak azt akartam, hogy tudd, mennyire értékeli a családom és én, amit az édesanyád tett értünk mindezen évek során. Minden évben karácsony estéjén az édesanyád eljött a házamba Télanyónak öltözve, és olyan karácsonyt varázsolt a gyerekeimnek, amit mi nem engedhettünk meg magunknak, hogy megadjuk nekik. Cipőket, ingeket, farmert, játékokat és édességet adott nekik.”

Hatalmas szív
Sue valójában nem volt egy átlagos ember – a hatalmas szíve egyenesen a mennyből jött. Évről évre megtette ezt Robert családjáért, örömet adva ezzel gyermekeiknek egészen élete végéig.

“Tudom, hogy szomorú vagy, és hiányzik Miss Sue“ – írta Robert a levelében. “Nekünk is. Szerettük, és csak azt akartuk, hogy tudd, mit tett értünk. Szeretettel, Robert, Nellie és a gyerekek.“

Johnny nem tudta elhinni, amit olvasott. Mindig tudta, hogy édesanyja csodálatos nő volt, de fogalma sem volt róla, hogy ezt az értékes titkot annyi éven át magában tartotta.

Angyal a Földön
Valójában Johnny rájött, hogy mennyi ideig volt egy angyal jelenlétében azokban az években.

Míg Sue nyilvánvalóan megtartotta magának a titkát, hogy elkerülje a különleges elismerést vagy dicséretet, Johnny úgy döntött, hogy halála után fontosnak tartja megosztani a történetét.

Egy rövid történet formájában írta meg, aminek az „Anya titkos missziója” címet adta, és elküldte azt a népszerű „Erőleves a léleknek” című könyvsorozatnak, ahol azóta megjelent egy különleges karácsonyi kiadásban.

Tudj meg többet Johnny-tól az angyal édesanyjáról az alábbi videóban.

Annyira örülök, hogy Sue titkára fény derült, és hogy megkapja az elismerést, amit megérdemel! Oszd meg, ha ez a földi angyal megmelengette a te szívedet is!

betöltés...