A félénk tini felsompolyog a színpadra: Nézd meg az osztálytársai reakcióit, amikor elkezd mozogni

Egy zsúfolt közönség előtt való fellépéstől mindenki ideges lehet. Ez különösen igaz, ha tinédzser vagy, amikor a legfélénkebbek vagyunk és bizonytalannak érezzük, hogy mások hogyan látnak minket.

De ha sikerül összegyűjtened a bátorságot, hogy ezt megtedd, akkor ez a legcsodálatosabb, legizgalmasabb élmény lehet.

Pontosan ez történt Brett Nichols-al, amikor úgy döntött, hogy részt vesz az iskola tehetségkutató műsorán.

A Turlock-i Pitman középiskolában, Kaliforniában, telt ház volt ma. Tornaterme tele volt várakozó diákokkal, és természetesen száz rá meredő szempárral Brett Nichol kissé idegesnek tűnt, amikor fellépett a központi színpadra.

De amint Brett bemelegszik, minden megváltozik. Hamarosan elkezdi megmutatni csodálatos képességeit az egész iskola előtt!

Michael Jacksonra táncol
Ahogy Michael Jackson klasszikusa, a „Billy Jean” elkezdődik, Brett valódi szupersztárrá alakul. Teljes lendülettel lép új szerepébe lép, ügyesen táncol és pörög körbe-körbe – a rock bálvány briliáns utánzása, gyorsan hangos éljenzésre sarkallta a közönséget.

Brett a zsűri szívét is megnyerte, első helyezést ért el a tehetségkutatóban. A videó azóta futótűzként terjedt el online, és a tini egy éjszaka alatt internetes szenzációvá vált.

Annyira csodálatos látni, hogy Brettnek volt bátorsága a meghallgatásra – itt van egy fiatalember, aki valódi tehetséggel rendelkezik. Nézd meg az előadását az alábbi videóban – és feltétlenül nézd végig, mivel Brett ikonikus mozdulatot tesz a közönség nagy örömére!

Bár Michael Jackson ma már nincs velünk, öröksége természetesen az életünkben és a szívünkben él. Ez jól látható Brett szenvedélyes előadásán keresztül.

Kérjük, oszd meg, ha élvezted Brett táncát nézni, és hiszed, hogy elismerést érdemel!

betöltés...