13 híresség, akik büszkék a szokatlan megjelenésükre, és sokat tanulhatunk tőlük

Annak ellenére, hogy sokan a hírességeket szépségideáloknak tartják, nem mindig tökéletesek. De sikerül szokatlan megjelenésüket saját hasznukra fordítani. Nincsenek tökéletes emberek a világon, szóval miért nem fogadjuk el egymást olyannak, amilyenek valójában vagyunk.

13 hírességet gyűjtöttünk össze, akik nem aggódnak a szokatlan megjelenésük miatt, és könnyen bemutathatják azt az egész világnak.

Kate Hudson

Ha hegyes füled van, és aggódsz miattuk, meg kell nézned ezt a hollywoodi csillagot példaként. Kate Hudson nem rejti el a fülét a hajában, mindent megtesz, hogy kiemelje ezt a különleges vonását. Nemrégiben a színésznő egy rövid frizurára váltott. Most könnyedén megmutathatja a hegyes fülét bárkinek.

Natalie Dormer

Natalie Dormernek arcidegbénulása van, amit születése közben kapott. A károsodás alig észrevehető, amikor a színésznő mosolyog, de látható, amikor az arca nyugodt. A legtöbb néző azonban nem veszi észre, mert a tapasztalt sminkművészek elrejthetik ezt a tökéletlenséget.

Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix ajakhasadékkal született. A műtét után a felső ajka és az orra között heg van. De ez a sajátság soha nem állt Phoenix útjában, hogy az egyik legsikeresebb hollywoodi színész legyen.

Paris Hilton

Ha megnézed Paris Hilton különböző eseményekről származó fotóit, akkor valószínűleg észreveszed, hogy általában az arcának jobb oldalával néz a kamera felé. Ez azért van, mert amblyopiája van, ami lusta szemként is ismert: a gyenge izmok miatt az egyik szem sokkal kisebbnek tűnik, mint a másik.

Denzel Washington

Embed from Getty Images

A kétszeres Oscar-győztes, Denzel Washingtonnak is van valami szokatlan a megjelenésében. Amikor fiatal volt, sportolt, és eltörte a jobb kezének kisujját. Nem kapott időben orvosi segítséget, így a kisujja kissé furcsának tűnik. De ki törődik az ujjakkal, amikor egy színész ilyen tehetséges?

Jennifer Garner

Jennifer Garner lábujja kissé deformálódott. A jobb lábán a kislábujj a szomszédos lábujj tetején fekszik. A legtöbb esetben ez a rendellenesség olyankor jelenik meg, ha a személy, folyamatosan olyan cipőt viselt, amely rosszul illeszkedett vagy túl kicsi volt. De a színésznőt nem érdekli ez a szokatlan dolog, és továbbra is visel szandált.

Daryl Hannah

Embed from Getty Images

Daryl Hannahnak hiányzik egy rész a bal kezének mutatóujjából. Ezt a sérülést egy balesetben szerezte gyermekkorában. Daryl meglátogatta a nagymamáját, és beszorult az ujja a ház falában lévő lyukba. Nem tudta kihúzni, így sürgős intézkedéseket kellett tenni.

Forest Whitaker

Forest Whitakernek szemhéj ptosisa van, így az egyik szeme mindig kicsit zártabbnak látszik. Ezt a funkciót műtéttel lehet korrigálni, de a színész nem akarja megtenni: a pillantása az ismertetőjegye.

Kylie Jenner

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

5 éves korában Kylie Jenner egy fémrúddal átszúrta a lábát, amikor a nővérével bújócskázott. Most van egy nagy sebhelye a bal csípőjén. De nem készül műtéti úton eltávolíttatni a heget, és nincs problémája a rövid ruhák viselésével.

Bill Nighy

Amikor Bill Nighy 20 éves volt, Dupuytren-kontraktúrát diagnosztizáltak nála. Ez egy olyan betegség, amely a csukló funkciójának részleges elvesztéséhez vezet. Tehát a színész ujjai, különösen a gyűrűs ujja és a kis ujjai mindkét kezén mindig nyomják a tenyerét.

Tina Fey

Amikor Tina Fey 5 éves volt, megtámadták. Egy férfi késsel megvágta az arcát. Tinának azóta is heg van az arcán.

Whoopi Goldberg

Észrevettél valaha valamit szokatlan Whoopi Goldberg megjelenésében? Nincs szemöldöke! A színésznő egyszer leborotválta őket, és amikor elkezdtek növekedni, sokat viszkettek. Azóta Goldberg borotválja a szemöldökét.

Kaley Cuoco

Egy 2010-ben történt baleset után, amikor egy ló ugrott a színésznő lábára, Kaley Cuoco-nak van egy hege. Cuoco-t a sürgősségi osztályra szállították, mert a lába súlyosan eltört. A csontok helyzetének stabilizálása érdekében az orvosoknak 2 fémrudat kellett helyezniük a lábába. És most egy hosszú heget láthatsz a bokáján.

Ki ejtett leginkább ámulatba? Kinek a története volt számodra a legváratlanabb? Mondd el nekünk kommentben.

betöltés...