Egy kisfiú bemászott egy idegen karjaiba, akinek reakciója vírusszerűen elterjedt

Az életben a legjobb dolgok valóban ingyenesek. És egyszerűek. És kedvesek. Egy idegen kedves cselekedete vírusszerűen elterjedt, amin egy percet sem habozott, de valaki másnak sokat jelentett.

Mindez egy sportmérkőzés során kezdődött, amikor egy kisfiú, Isaiah Miller odavándorolt egy Angela nevű idegenhez a nyílt lelátón. Beleült az ölébe, beszélgettek, aztán elment. Gyors interakció volt, amiről senki sem gondolta, hogy valójában sokat jelentett volna, hogy egy olyan, ami tartós hatást gyakorolt erre a kisfiúra és családjára is.

Mindössze két héttel az első interakció után Isaiah és Angela mindketten visszatértek egy meccsre, és Isaiah észrevette az új barátját.

“Isaiah mosolyogva odament hozzá, az ölébe mászott, és a nő vállára tette a fejét.” – elevenítette fel Star Balloon-Bradley, Isaiah nagynénje, a mostanra vírusszerűen elterjedt Facebook-posztját. ”A nő tárt karokkal üdvözölte. Ez a hölgy megcirógatta és ringatta Isaiah-t, hogy aludjon, mintha ő szülte volna. Ez volt a legédesebb!”

Posztjában néhány fotót is csatolt arról, ahogy Isaiah odabújik Angela-hoz (akire Star Mrs. Angela-ként utal) a lelátón.

„Isaiah először szégyenlős, de néhány emberrel azonnal feloldódik, és Mrs. Angela During az egyik ilyen személy” – mondta Isaiah anyja, Thameka Miller. „Meg tudja állapítani, ha egy személynek szüksége van egy ölelésre, és szereti az idős embereket.”

Star többször is elmondta Angelának, hogy sajnálta, hogy Isaiah “zavarja” őt, és hogy teljesen rendben van, ha nem akarja szórakoztatni őt, de Angela folyton leintette, mondván, hogy egyáltalán nem zavarja.

Csak folytatta az ölelgetést, és szerette minden másodpercét – különösen azért, mert saját gyermeke már 15 éves, és ezek a pillanatok már régóta elmúltak számára.

Star posztját közel 350 000 alkalommal osztották meg, és több mint egymillió kedvelést kapott. És Star úgy gondolja, tudja, miért kapott ekkora figyelmet.

„Az összes faji feszültséggel, ami körülöttünk folyik, örülök, hogy ilyen képeket látok, mert megmutatja, hogy a szín sok embernek nem számít” – mondta Star a bejegyzésében. “Az ilyen dolgokon vitatkozva kihagyjuk az élet egyszerű örömeit.“

Thameka úgy véli, hogy a poszt népszerűsége abból ered, hogy az emberek emocionálisan érzik magukat, ha nincsenek faji határok, különösen egy gyermek szemén keresztül.

„Szerintem az utóbbi időben megnyilvánuló faji feszültséggel, ez a történet segít az emberiségbe vetett remény helyreállításában, és megmutatja a szeretet erejét” – mondta Thameka. „A gyermeki ártatlanságnak és a szeretetnek nincs színhatára.”

Ami Angelát illeti, miután megtudta, hogy Star posztolta a róla készült fotókat, nem tudta felidézni, mennyire áldottnak érezte magát. „Nem számítottam ennyi kedves szóra. Isaiah abszolút imádnivaló!

Milyen édes ez a történet? Mit gondolsz Isaiah és Angela imádnivaló fotóiról?

betöltés...