A lelkipásztor megállítja a szertartást, és azt mondja a menyasszonynak, hogy álljon félre – aztán a vőlegény “megkéri” a húga kezét

A vér sűrűbb, mint a víz – és itt van egy nővér, aki ezzel nagyon is egyetért. Ashley Schaus mindig hihetetlenül közel állt a húgához, Hannah-hoz.

Hannah Down-szindrómája és cukorbetegsége miatt a köztük lévő kötelék még erősebb. Ashley számára soha nem volt kétséges, és soha nem volt tárgyalható kérdés: ő és szeretett húga egy „egységcsomag” volt.

Ez akkor is érvényes volt, amikor Ashley arra készült, hogy házasságot kössön a kedvesével, William Seatonnal. És ahogy azt kiderült, William is több mint örömmel vette az édes sógornőjét a szárnyai alá.

Ashley teljes szívével szereti a kis húgát.

“Down-szindrómás és cukorbeteg, és én vigyázok rá, és megvédem őt“ – mondta Ashley a Fox News-nak.

Hannah az állapota miatt nem képes önmagát ellátni – és ez valószínűleg mindig így lesz.

“Soha nem lesz képes egyedül élni“ – mondta a Washington Postnak. “Amikor a szüleim idősebbek lesznek, és nem tudnak majd gondoskodni Hannah-ról, ő az én gondviselésem alatt lesz.“

Amikor eljött az ideje, hogy Ashley barátja, William házassági ajánlatot tegyen, akkor rájött, hogy két nagyon különleges ajánlatot kell tennie.

Az első, természetesen, az ő szeretett Ashely-ének szólt. A második nagyon egyedi ajánlat pedig Hannah-nak.

William fél térdre ereszkedett – és megkérdezte Hannah-t, hogy örökké a húga és a legjobb barátja lesz-e.

”Ez volt az életem legédesebb pillanata, nézni, hogy Hannah annyira boldog és annyira különlegesnek érzi magát” – mondta Ashley a Fox News-nak. “Aztán fél térdre ereszkedett, és megkért, hogy legyek a felesége.”

A trió együtt ünnepelt, és mindenki áldottnak érezte magát, hogy egymás mellett lehetnek.

„[William és Hannah] ígéretet tesznek majd egymásnak, hogy mindig törődnek egymással, megosztják a titkokat, viccelődnek és horgásznak, mivel ez az egyik kedvenc tevékenységük. Will és én elmondjuk fogadalmainkat, majd mind a hárman együtt végigsétálunk a padsorok között“ – magyarázta Ashley.

Valóban, amikor eljött az ideje, hogy megtervezzék az esküvőt, a kedves pár meg akart győződni róla, hogy Hannah is szerepel benne.

Tehát William hűségesen tartotta a szavát, és egy könnyfakasztó fogadalmat cserélt a sógornőjével.

“Hannah, hálás vagyok, hogy a húgom és a legjobb barátom vagy“ – mondta. “Egy vagy a millióból. Megígérem, hogy mindig elviszlek horgászni, sok viccet mondok, és ami a legfontosabb, azt ígérem, hogy mindig vigyázok rád és gondoskodok rólad, mint egy nagy testvér.”

„[Hannah] a sírás szélén állt, segíteni kellett neki, hogy elolvassa [az ő fogadalmait], de nagyon érzelmes volt” – mondta Ashley később Inside Edition-nek.

Hannah még fehér ruhát is viselhetett, és osztozott az ’első táncban’ új bátyjával. A vendégek nagy örömére édesen táncoltak Michael Buble „You’ve Got a Friend in Me” című számára.

A megérintő videó, amely magában foglalja az édes házaspár hajlandóságát, hogy Hannah-t a szerelmükbe foglalja, azóta érthetően vírusszerűen elterjedt. Lásd alább.

Milyen édes gesztus! Micsoda csodálatos pár, aki igazán érti, mi a legfontosabb az életben: a család és a szeretet. Oszd meg szép történetüket, ha a te szívedet is megolvasztotta.

betöltés...