A testrész, amelyet először mosol meg a fürdés során, feltárja a személyiségedet

A kora reggeli rutinok a legtöbb embernek gyakran fürdéssel kezdődnek. Azonban a fürdésünk módja soha nem ugyanolyan. Lehet, hogy nem vettük észre, de van egy hajlam mindannyiunkban, hogy egy bizonyos testrésszel kezdjük a fürdést. Ösztönösen, a testünk hozza a döntést, és sokat mesél a személyiségünkről.

A fürdéskor először megmosott testrészekre vonatkozóan megfigyeléseket készítettünk, és az elménk működéséhez kapcsoltuk őket.

1. Ha először az arcodat mosod meg

Ha először az arcodat mosod meg, akkor alapvetően mind az öt érzéket felügyeled – szaglás, látás, ízlelés, tapintás és hallás. Ez azt jelenti, hogy nagyon aggódsz amiatt, hogy érzékelnek téged, és így a lehető legnagyobb gondot arra fordítod, amit mások először vesznek észre – az arcodra.

Mindig aggódsz, hogy mások mit gondolnak rólad, és időnként frusztráltan vagy stresszesen, és zavartan érezheted magadat. Nehéz ezeknek az embereknek rossz dolgokat hallani magukról.

2. Ha először a karjaidat vagy lábaidat mosod meg

Ha azok közé tartozol, akik először a lábukra fordítanak figyelmet, akkor alázatosnak és földhöz ragadt embernek hívhatod magadat. Van azonban egy másik oldala is. A karok vagy a lábak az erő és az akaraterő szimbólumai is. Így ha ezeket mosod meg először, az azt jelzi, hogy nem félsz kimutatni a választásaidat. Vagy gyűlölsz valamit, vagy szeretsz.

Ha először a hónaljadat mosod meg, akkor valószínűleg népszerű vagy a társadalmi körökben, mint megbízható és becsületes személy. Olyan vagy, aki nem fél a kemény munkától.

3. Ha először az intim területeket mosod meg

Ha először az intim részeidet mosod meg, valószínűleg nagyon félénk ember vagy. Nevezheted magadat introvertáltnak vagy alacsony önbecsülésűnek. Nem sok figyelmet kapsz a társadalmi csoportokban, de azok, akik jól ismernek téged, azt mondják, hogy a leghitelesebb ember vagy a földön. Keményen küzdesz, hogy helyt állj, és gyakran feladod, de a hozzád közeli személyek kényelmesen érezhetik magukat a társaságodban.

4. Ha először a mellkasodat mosod meg

Ha azt vetted észre, hogy a mellkasodat mosod meg először fürdés közben, valószínűleg magabiztos vagy és jól érzed magadat a saját bőrödben. Gyakorlatias vagy és nagyon egyenes. Meglehetősen határozott, és a fejetlenség aligha hat rád. Szeretsz független lenni, és az emberek csodálják ezt.

5. Ha először a hajadat mosod meg

Ha a fejed vagy a hajad az a testrészed, amit először mosol meg a zuhany alatt, olyan személy vagy, aki szereti a fegyelmet és a rendet. A tested legfelső része általában erőt jelent, és ha először azt mosod meg, az azt jelenti, hogy szilárd véleményed van mindenről, és hiszel a gyakorlatiasságban. Jól osztod be az időt, és ismert vagy a pontosságodról. A barátok kiválasztásánál gyakran az észt helyezed előtérbe a vagyonnal szemben.

6. Ha először a válladat és a nyakadat mosod meg

A legdolgosabb emberek gyakran a nyak és a váll területet mossák meg először. A vállak terhet jelentenek, és te mindig meg akarsz szabadulni a terhektől, hogy mindent tökéletesen megvalósíts. Pozitív személy vagy és ’könyöklő’, és másoktól is ugyanezt várod. Nagyon versenyképes vagy, és mindig egy lépéssel mások előtt akarsz járni.

7. Ha először a hátadat mosod meg

Embed from Getty Images

A hátad a tudatosságodat tükrözi. A hát magában foglalja a gerincedet és az idegrendszeredet, amely nagy szerepet játszik az agy működésében. A hát elsőként való mosása sokat mond a magadnak való, kimért természetedről. Mindig nagyon óvatos vagy, és nem könnyen bízol meg az emberekben.

Van egy szokásod, hogy mélyen belemerülsz a dolgokba, és körültekintéssel hozol döntéseket. Az egyedüllét nem kikapcsolódás az olyan embereknek, mint te, hanem egy esély arra, hogy élvezd azt az én-időt.

Jogi nyilatkozat: Kérjük, vedd figyelembe, hogy ez a teszt csak szórakoztató célokra szolgál, és nem tekinthető szakmai véleménynek.

Melyik testrészedet mosod meg először? Kapcsolódhat a fent leírt vizsgálati eredményekhez? Oszd meg velünk a tapasztalataidat kommentben.

betöltés...