Az IKEA kinyitja az ajtóit a kóbor kutyák előtt, akiknek nincs hova menniük és kint kóborolnak a keserű hidegben

Gondolkodtál valaha a világ összes kóbor kutyájáról, és elszomorodtál? Én is. Bárcsak lenne valami, amit megtehetnénk, hogy megvédjük őket, különösen a hideg téli hőmérsékletek idején, ugye?

Nos, az olaszországi Catania-ban lévő IKEA boltban úgy gondolták, hogy valószínűleg tehetnének valami ezzel kapcsolatban, és úgy döntöttek, hogy a dolgokat a saját kezükbe veszik.

Az üzlet a közelmúltban elkezdte kinyitni az ajtóit minden kóbor kutya előtt, aki kint bolyong a hidegben, hogy bejöhessenek és melegedjenek, ameddig csak szükségük van rá.

Mindenki nyugodjon meg!

Az IKEA üzlet munkatársai megengedik a kutyáknak, hogy a kiállított kényelmes szőnyegekre feküdjenek, és ugyanúgy etetik őket és bánnak velük, mint egy háziállattal. Ha valaha is volt jó cselekedet az ünnepek környékén, ez az IKEA áruház megtette, és hatalmas tapsot érdemelnek!

Az üzlet nem diszkriminál semmilyen fajta kutyát. A golden retrievertől a labradorig és mindenféle keverékig, ha nincs otthona, bemehet melegedni!

Egy ügyfelet, aki egy nap belépett a boltba, rendkívül lenyűgözte az otthon nélküli kutyák mennyisége, akik a boltban lógtak, és az IKEA nagylelkűsége, hogy befogadja őket.

“A reakcióim tiszta csodálkozás volt” – mondta Martine Taccia, a vevő. “Ez nem egy megszokott dolog.”

Miután érdeklődött a boltban lévő kutyákról, nem tudta elhinni, hogy az IKEA munkatársai mennyit tesznek ezekért a hajléktalan kutyákért.

“A kutyák napi ételt kapnak és kényeztetést az IKEA alkalmazottaitól és vevőitől” – mondta Taccia. “Néhány kutya még családot is talált, hazatért a vásárlókkal.”

Taccia nem az egyetlen vevő volt, akit lenyűgözött, amit az olasz kiskereskedő tett.

“Mély szeretetet és nagy boldogságot éreztem, amikor megláttam a kutyákat kuporogni a kiállítótéren az IKEA bejáratánál” – mondta Beppe Liotta, egy másik IKEA-vásárló, aki egy nap ellátogatott az üzletbe.

“Ha minden olyan üzlet, ahol van hely, menedéket nyújtana a kóbor állatoknak, nagyon boldog lennék” – tette hozzá Liotta.

Teljes mértékben egyetértünk ezzel!

Valóban mindenki szereti ezt a nagyvonalú cselekedetet, amelyet az IKEA a kutyákért tett.

“Hála Istennek még mindig vannak jó emberek a világon, akik segítenek a szegény állatoknak” – írta egy Instagram kommentáló.

“Köszönöm IKEA”, írta valaki más a közösségi média alkalmazásban.

Az IKEA mindig támogatta az állatokat. Nem is olyan régen együttműködtek a Home For Hope társasággal, amely tippeket kínál az álom otthonod megtalálásában, annak érdekében, hogy ösztönözze az embereket háziállatok befogadására. A kampányban az IKEA is részt vett, sok üzletében elhelyezte a kartonpapírból kivágott menhelyi kutyák képeit.

Milyen szép ez az IKEA áruháztól, hogy kinyitja ajtóit a kóbor kutyák előtt, akiknek egyébként nincs otthona? Nem késztet ez arra, hogy ugyanezt tedd? Milyen más jó cselekedetekkel találkoztál ebben az ünnepi szezonban?

betöltés...