Ismerkedj meg a gyönyörű gigantikus Maine Coon macskával, Lotus-al, aki egy csapásra meghódította az internetet

A Maine Coon az egyik legnagyobb háziasított macskafajta és az egyik legrégebbi természetes fajta Észak-Amerikában.

Kifejezetten Maine államban őshonos és ez a hivatalos állami macska. A megjelenése meglehetősen mágikus, és mérete alapján nehéz elhinni, hogy valódi.

Sok macskaimádó szeretett bele egy bizonyos Maine Coon macskába, akit Lotusnak hívnak, és aki egy csapásra meghódította az internetet.

Egy teljesen kifejlett hím Maine coon súlya akár a 8,2 kg-t is elérheti, egy nőstényé pedig az 5,4 kg-t, és több mint 91 cm hosszúra nőhetnek! Jó természetű, barátságos macskák, akik nagy egerészők.

Nagyon társaságkedvelőek, de nem keresik a figyelmet, és megkönnyebbülve fogod tapasztalni, hogy általában nem másznak rád, de azért szeretnek a gazdájuk közelében lenni.

Lotus, a Maine Coon macska abszolút imádnivaló! Lotus gazdája szerette volna megosztani a gyönyörű macskájáról készült képeket a világgal, így létrehozott egy Instagram-fiókot kifejezetten szeretett kedvence számára.

És úgy tűnik, hogy nem csak Lotus gazdája imádja a hatalmas szőrme labdát; a fiók jelenleg több mint 150 000 követővel rendelkezik.

A Lotus-ról posztolt képek megmutatják, milyen kíváncsi macskák ők, sok kalanddal kell lépést tartsanak.

A macskák világának “gyengéd óriásaiként” ismertek, és jellegzetes hiúz-szerű füleik és oroszlánszerű sörényük van, de nincs semmi vadság ebben a fajtában.

Nehéz nem bámulni ezt az abszolút szépséget.

Egész nap tudnám nézni ennek a macskának a képeit. Oszd meg az összes macska-szerető barátoddal, és dobd fel a napjukat Lotus nagyszerű fényképeivel.

betöltés...