Az anya kétségbeesetten keres átültetendő szervet, mivel csecsemő kislánya haldoklik – segíts nekünk imádkozni értük és szeretetet küldeni nekik

Hagyományosan, a karácsonyt mindig a csodák idejének tekintettük.

Így hát egy kétségbeesett anya a közösségi médiához fordult, abban a reményben, hogy talál egyet kislányának, Aurora “Rori” Shane-nek.

Az 1 éves gyermek életének nagy részét kórházban töltötte, mióta az elmúlt év júliusában megszületett, és veleszületett szívbetegségben szenved, ami miatt a jövője rendkívül sivár.

Egyetlen reménye a szívátültetés, de egy olyan kicsit találni, ami illeszkedne apró testéhez, hatalmas akadálynak bizonyult…

Az új szív keresése
Egy bejegyzés a Hope for Rori Facebook oldalon kifejti: “A kislány mérete miatt nem kapott sok ajánlatot. A vércsoport és a súly kulcsfontosságú tényezők, 9-23 kg súlyú donor szükséges, akinek A + a vércsoportja.”

Az anya, Jennifer Shane, tudja, hogy a közösségi médiában való megosztás vélhetően nem vezet sikerhez, de első kézből hallott olyan történetekről, amelyekben a tudatosság terjesztése sikerhez vezetett. Ilyen volt például Susie Rabaca, az ikrekkel terhes rákbeteg anya története, aki csontvelő donort talált a közösségi médiában való segítségkérés után.

Jennifer reménye, hogy úgy, mint Susie esetében, a megfelelő személy látni fogja segítségkérését, ha a történet gyorsan elterjed.

Jelenleg a család Louisville-ben, Kentucky államban van Rorival a Norton Gyermekkórházban.

Sajnos, az idő a lényeg. December 1-jével Rori 200 napja szerepel a transzplantációs várólistán. A GoFundMe oldalt azért hozták létre, hogy segítsen fedezni nekik az orvosi számlákat és kiadásokat, de ezen a ponton a család egy csodáért imádkozik.

Minden gondolatunk és imádságunk a kis Rori és családja körül forog.

Segíts nekünk megosztani ezt a cikket a Facebookon. Elegendő megosztással növelhetjük az esélyt arra, hogy megtaláljuk a megfelelő szervet, amelyre Rorinak szüksége van.

betöltés...