2 fiú havat lapátol a kocsifelhajtón: aztán az apa megpillantja a mögöttük lévő férfit

A karácsony az az évszak, melyet általában a melegség, az együttérzés és a közösségi adakozás kísér.

Amikor az apa, Daniel Medina a Wisconsin-i Milwaukee-ból, megpillantott valami furcsát, egy hideg, téli estén, úgy érezte, kénytelen megosztani az eseményt a Facebookon – és a története vírusszerűen elterjedt.

Daniel Medina és két fia, akik 6 és 10 évesek, úton voltak a környéken, amikor a fiai hirtelen megkérték, hogy állítsa meg az autót.

Eleinte Daniel zavart volt. Nagyon havas és jéghideg volt az idő, vajon mit akarhatnak?

Aztán Daniel megpillantotta a férfit a járdán.

Nyilvánvaló volt, hogy a fiúk is észrevették őt. A férfi kerekesszékhez kötött volt … mégis a havat lapátolta.

Bárki, aki valaha lapátolt havat, tudja, milyen nehéz, fárasztó és kimerítő. Most képzelje el, hogy kerekesszékből csinálod. A férfi bizonyosan küzdött, amikor megpróbálta ellapátolni a nehéz hókupacokat.

Daniel mindössze 6 és 10 éves fiainak azonnali ösztönük volt arra, hogy segítsenek – teljesen saját kezdeményezésükből. Az apa is elkötelezte magát – és hamarosan mindannyian lapátot ragadtak, és segítettek a kerekesszékes embernek.

Daniel nem is lehetett volna büszkébb. Fáradtságuk és a dermesztően hideg hőmérséklet ellenére, ragaszkodtak ahhoz, hogy segítsenek az idegennek, aki küzd az utcán.

Tudták, hogy mennyivel gyorsabb és mennyivel könnyebb lenne, ha extra kezet adnának neki, és így is tettek … amíg a munkát be nem fejezték!

Nem mindenkinek van olyan reflexe, hogy segítséget nyújtson a rászorulóknak, de ezek a fiúk nem haboztak segítő kezet nyújtani.

Daniel később leírta az eseményt a Facebookon, és a posztja több tízezer reakciót és elismerést kapott a fiatal fiúk iránt.

Sok emberben él egy kép, hogy a mai fiatalok elkényeztetett és egocentrikus kölykök, és talán éppen ezért terjedt el tűzvészként ez a kép az interneten.

Ez a történet biztosan felélesztette az emberiségben rejlő reménységemet – oszd meg, hogy tisztelettel adózz ezeknek a fiatal fiúknak a csodálatos tette előtt!

betöltés...