A nő vesz egy “aranyos kiskutyát” a kisállat-kereskedésben: 1 évvel később ráébred a nagy hibájára

Amikor meghozod azt a döntést, hogy kutyát fogsz tartani, ez olyan izgalmas időszak, fajták kutatása és annak kiderítése, melyik kutya felelne meg legjobban a család otthonába.

De mi lenne, ha vennél egy kutyát, amelyről kiderülne, hogy egyáltalán nem egy kutya?

Pontosan ez történt egy kínai nővel, akit Wang asszonynak hívnak az Animal Channel szerint.

Amiről azt gondolta, hogy egy japán spicc, kiderült, hogy valami teljesen más, de csak már miután hónapok óta gondoskodott róla.

Amikor a kutyakölyök (amiről azt hitte, hogy az) három hónapos lett, megjelenése megváltozott. A bundája vastagabb lett, az arca hegyes, és a farka hosszabb lett, mint egy normális kutyáé.

Más kutyák féltek tőle, ezért mindig pórázon kellett tartania.

Végül úgy döntött, hogy tanácsot kér egy szakértőtől.

Elvitte a ’kutyát’ a helyi állatkerthez, és a személyzet megdöbbenve látta ezt az állatot, amit ő kutyának hívott és pórázon sétált.

Kiderült, hogy a ’kutya’ valójában egy róka volt.

Úgy tűnik, hogy a rókák úgy néznek ki kölyökkorukban, mint a kutyák, de ahogy öregszenek, a jellemzőik jelentősen megváltozhatnak. A legnagyobb különbség a szag, amely rosszabbodik, ahogy idősebbek lesznek.

Nehéz elképzelni, hogy vásárolsz egy kutyát, amiről kiderül, hogy róka, de úgy tűnik, hogy a rókák Ázsiában gyakoriak, és sok üzlet eladja őket háziállatoknak. Sajnos a leendő vásárlóknak azt mondhatják, hogy ezek a rókák kutyák, így nyereséget tudnak szerezni.

Szerencsére az állatkert befogadta a rókát és karanténba tették, mielőtt más állatok, köztük más rókák közé is bevezetnék. Most olyan környezetben van, amely jó neki, és megkapja a megfelelő étrendet.

Ne habozz megosztani a cikket a barátaiddal a Facebook-on, hogy több ember olvashassa el ezt a szokatlan történetet!

betöltés...