Így hordd a cipőket különböző típusú szoknyákkal

Néha a megfelelő öltözék összeállításánál a cipő kiválasztása a legnehezebb. Mindig a legjobban akarsz kinézni és közben kényelmesen érezni magad. Ehhez a cikkhez megvizsgáltuk, hogy a divatipar szakértői szerint a legnépszerűbb szoknyafazonokhoz milyen típusú cipők illenek a legjobban.

Javaslatokat kértünk a 3 legnépszerűbb szoknyahosszhoz is. És most készek vagyunk megosztani azokat veled.

1. Ceruzaszoknya + kényelmes, lapos sarok

A ceruzaszoknyák olyan klasszikusok, amelyek soha nem mennek ki a divatból. Napjainkban már nem csak az irodában, hanem az utcán is szívesen viselik őket. A szoknyák különböző hosszúságúak, színűek és mintájúak lehetnek, és különböző szövetekből készülnek. Így könnyedén kiválaszthatod azt, amelik illik a saját a stílusodhoz.

A tervezők azt javasolják, hogy a ceruzaszoknyát kényelmes, lapos sarkú cipőkkel viseljük. Kipróbálhatod a papucsot is. Továbbá, a pántos magassarkú is jól illik hozzá, különösen a térdig érő vagy hosszabb szoknyákoz.

2. Tulipán szoknya + bokák takarva + lábujjaknál nyitott

A tulipán szoknya az alakjáról kapta a nevét, amely kiemeli a csípőt és a nőies vonalakat. Így egy megfelelő cipőnek fokoznia kell a végzet asszonya, egy titokzatos nő képét. Válassz egy pár színben illő, bokát fedő, de az ujjakat szabadon hagyó fazont. Például jó időben egy nyitott orrú bokacsizmát.

Forró napokon viselj hozzá pántos gladiátor szandált. A hegyes orrú cipő is jó megoldás lehet számodra, ha kellemetlenül érzed magadat nyitott orrú lábbeliben. Vagy ha valódi lázadó vagy, kombináld a tulipán szoknyát egy pár tornacipővel.

3. Harangszoknya + magas sarkú cipő az ízlésed szerint

A stylistoknak egyetlen világos tanácsuk van a harangszoknyákról, mindig magas sarkú cipőkkel kell őket viselni. A cipő magasságát és típusát ízlésednek és az alkalomnak megfelelően válaszd ki.

Egy forró nyári napon viselj hozzá platform szandált. Vegyél egy pár körömcipőt az állásinterjúra, egy esős őszi délutánon pedig viselj magas sarkú csizmát. Ez rajtad áll, csak találd meg a megfelelő színt és anyagot.

4. Átlapolós szoknya + Lapos sarok (hacsak nem szeretnél magasat)

Az átlapolós szoknya az a típus, amely minden nőnek, testalkatától függetlenül jól áll. Ami a megfelelő cipőt illeti, ez az egyik olyan szoknya, amely lehetővé teszi a választás szabadságát és a kísérletezést. Sok tervező szezonális lapos sarkúval párosítaná a lapszoknyát. De ha inkább kipróbálnál egy pár magas sarkú cipőt hozzá, tedd meg nyugodtan.

5. A-vonalú szoknya + magas sarkú ismét?

Az A-vonalú szoknyával az a probléma, hogy a lábadat rövidebbnek, a csípődet pedig szélesebbnek mutatja. Tehát a magas vagy a közepesen magas sarkú cipő a legjobb lehetőség arra, hogy egy karcsú sziluettet hozz létre. A sarok típusát a napi gyaloglásod mennyisége és az időjárás szerint válaszd meg. De ha nem zavar, hogy alacsonyabbnak tűnsz, nyugodtan vegyél fel az A-vonalú szoknyádhoz egy pár tornacipőt.

Ami a 3 klasszikus szoknyatípust illeti, azok hossza szerint: lehet mini, midi és maxi. Tekintsd meg a következő tanácsokat a divat gurukról ezekre vonatkozóan.

6. Mini szoknya + csizma

Mint bármely más típusú szoknyát, a minit is megtalálhatjuk különböző fajtájú textilekből és különböző színekben. De a stylistok egyhangúan azt tanácsolják, hogy csizmával kombináljuk őket. Felvehetsz hozzá egy pár nehéznek tűnő, magas sarkú, fűzős csizmát, vagy próbáld ki a bakancsot, hogy hétköznapibbnak tűnj.

A hűvösebb évszakokban egy pár térdig érő csizma jó választás a mini szoknyájához. De ha ragaszkodsz a cipőhöz, viselj hozzá magas hasábsarkú körömcipőt.

7. Midi szoknya + valami kényelmes

A midi szoknya tökéletes alapdarabja lehet a hétköznapi nyári ruhatárnak. Kombinálhatod élénk kiegészítőkkel és többféle típusú cipővel. Például viselhetsz hozzá egy pár tornacipőt. Ha a szoknyához nyitott vállú felsőt viselsz, akkor álmodozónak fogsz kinézni, aki készen áll egy hosszú romantikus sétára.

Vagy egy megfelelő színű lapos szandált is felvehetsz hozzá. De ha inkább a cipőket részesíted előnyben, válassz valamilyen nyitott orrú fazont, közepesen magas sarokkal.

8. Maxi szoknya + magas sarok vagy platform

A maxi szoknyát úgy alakították ki, hogy kiemelje a derékvonalat. Ezért kombináld megfelelő színű övekkel vagy mellényekkel. Ami a cipőket illeti, a divat-szakemberek azt mondják, hogy itt jön el a magas sarkúak és a platformok ideje.

Nyáron kombinálhatod a maxi szoknyádat magas sarkú platform szandálokkal. A hűvösebb évszakokban pedig vegyél fel hozzá magassarkú bokacsizmát a leginkább passzoló színben.

Milyen szoknya a kedvenced? Mivel viseled? Kérjük, oszd meg a divat ötleteidet kommentben!

betöltés...