Harry herceg megszegi a királyi protokollt, amikor a Down-szindrómás kisfiú közeledik felé

Harry herceg lehet, hogy megszegte a királyi protokollt, de ez a legédesebb ok miatt volt, és senki sem lehet dühös miatta.

A herceg és felesége, Meghan Markle, Sussex hercegnője éppen Ausztráliát érintették a királyi turnéjukon, és imádnivaló iskolás gyerekek üdvözölték őket. Volt köztük egy ötéves Luke nevű, aki Down-szindrómás.

Ahogy a gyerekek türelmesen várakoztak, hogy találkozzanak a herceggel és a hercegnővel, a vezetőjük, Ann Val Dartel végigment néhány alapszabályon, és emlékeztette őket, hogy legyenek tiszteletteljesek. Mindenekelőtt, azt mondta nekik, ne érintsék meg a párt. Ez nem volt megengedett a királyi protokoll szerint.

A gyerekek többsége betartotta a szabályokat, de amikor Luke következett, hogy üdvözölje a hercegi párt, nem bírt magával. Abban a pillanatban, amikor meglátta Harry herceget, karját a nyaka köré fonta, egy nagy ölelésre.

Az ölelés olyan gyorsan történt, hogy Val Dartel nem tudta megállítani. Nem tudta elrejteni a sokkját, mert az állkapcsa hitetlenkedve tágra nyílt, nem volt teljesen biztos abban, hogy mit kellene tennie.

Szerencsére, Harry nem bánta nagyon, vagy egyáltalán nem. Ő is azonnal megölelte a kisfiút.

De a cukiság itt nem ért véget. Luke aztán Harry szemébe nézett, megérintette az állát, és megsimogatta a szakállát. Annyira elbűvölte az arcszőrzet textúrája, hogy Val Dartel, bár mosolyogva, ekkor megpróbálta elvinni onnan. De Luke nem tudott leállni!

Amikor Luke végül visszavonult, Megan letérdelt mellette, és Luke átadott neki egy virágcsokrot. Harry aztán másodjára is megszegte a királyi protokollt, azzal, hogy megkérdezte Luke-ot, szeretne-e adni Megannak is egy ölelést. Persze, Luke-nak nem kellett kétszer mondani, és egy hatalmas, imádnivaló ölelést adott a hercegnőnek.

Még mindig nincs vége. Nyilvánvalóan volt valami Harry vörös hajában, ami Luke-ot arra késztette, hogy újra visszajöjjön hozzá. Közvetlenül Megan ölelése után ismét visszament Harryhez, újabb hatalmas ölelést adott neki és megérintette a feje tetején a haját.

Val Dartel azt mondta, meglepődött, hogy Luke olyan szeretettel volt a hercegi párhoz, de hálás volt, hogy a herceg és a hercegnő annyira türelmes és udvarias volt.

“Harry herceg teljesen szívélyes volt és annyira udvarias, és rájött, hogy mi történik és a rajongás a szakálla iránt” – mondta.

Ami a szakáll/haj megérintését illeti, Val Dartel úgy gondolja, hogy valami köze van azokhoz a férfiakhoz, akikre Luke felnéz. “Kedvenc személye a Mikulás, akinek szakálla van … és most Harry herceg” – mondta.

Ez megmagyarázza!

Az ölelés imádnivaló pillanatainak megtekintéséhez nézd meg az alábbi videót. Nyilvánvaló, hogy a narrátorok nem tudták elhinni, hogy mi is történik!

Milyen édes ennek a kisfiúnak a lelkesedése Harry herceg iránt? Gondolod, hogy a herceg jól kezelte ezt a trükkös helyzetet?

http://tiphero.com/prince-harry-breaks-royal-protocol/

betöltés...