A menhelyi kutya összezavarodik, amikor vörös pórázt tesznek rá, majd a kamera megragadja azt a pillanatot, amikor rájön, hogy hazamegy

Nincs semmi kellemes az állatok menhelyekre kényszerítésében. Szoros ketrecekben, gyakran túlzsúfolt helyiségekben vannak, az oda kerülő háziállatok a legszomorúbbak közé tartoznak.

Határozottan hiszek az örökbefogadásban a vásárlás helyett. Egyszerűen túl sok állat van ott, akiknek szüksége van a szeretetünkre és gondoskodásukra, és nem látok jó okot arra, hogy figyelmen kívül hagyjuk őket.

Olyan állatok, mint például Benny.

Benny egy félénk, szelíd és abszolút édes pitbull volt, amikor bevitték a Carson Állatvédelmi Központba Gardena-ban, Kaliforniában.

De amint odakerült, szembesült a szörnyű valósággal: nagy esélye volt rá, hogy elaltassák.

Mint sok más állat a menhelyen, Benny türelmesen, de kétségbeesetten várta, hogy valaki úgy döntsön, örökre szeretni fogja őt, és hazavigye végleges otthonába.

Egy dolgot biztosan tudott – ő lenne a legkedveltebb, legodaadóbb kutya, amilyen csak egy kutya lehet!

A remény elvesztése
De a hetek teltek, és Benny a menhelyen maradt. A kedélye elkezdett lankadni. Amikor először ide érkezett, lelkesen üdvözölte a látogatókat, tele reményekkel és szeretetükkel. Az idő azonban megviselte.

De hirtelen egy nap, a menhely egyik dolgozója belépett Benny kennelébe, a kezében egy élénk piros pórázzal. Ez csak egy dolgot jelenthet… Bennyt örökbe fogadták!

Benny reakciója a csodálatos hírekre egyszerűen elsöprő. Azt hiszem, régóta nem láttam ilyen örömöt! Nézd az édes Benny tiszta, őszinte örömét.

Minden kutya megérdemel egy szerető otthont! Meg kell bizonyosodnunk róla, hogy több “Benny” is pontosan ezt kapja. Ha kisállat tartását fontolgatod, kérjük, menj el a helyi állatmenhelyre, mielőtt bármi mást tennél!

betöltés...