Keanu Reeves végül elárulja a titkot, amelyet évek óta őriz, és az internet népe nem tudja elhinni

Keanu Reeves már régóta Hollywood jó fiúi egyikének számít.

Az 54 éves férfi az egész világon ismert jótékonysági cselekedeteiről, beleértve a pénze megosztását a Mátrix speciális effektekért felelős csoportjával, és hogy átadja helyét az embereknek a metrón.

Azonban, amit a rajongók nem tudtak, hogy Reeves több mint fél évtizede egy magánalapítványt működtet, amely segíti a gyermekkórházakat és a rákkutatást…

Valójában Keanu Reevesnek nem volt a legkönnyebb fiatalkora. Az apja nem vett részt a nevelésében, az anyjának számos különböző partnere volt, és súlyos diszlexiával küszködött.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#keanureeves repost: @lovingkeanureeves

Keanu Reeves (@keanureevesofficialfanpage) által megosztott bejegyzés,

Miután kilépett a középiskolából, hogy teljes munkaidőben a színészettel foglalkozzon, a dolgok könnyedén vehettek volna rossz fordulatot.

Természetesen tudjuk, hogy nem így lett, és miután kitaposta az útját Hollywoodban, Keanu Reeves ismert személlyé vált olyan filmszerepei révén, mint a Féktelenül és a Mátrix.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#keanureeves

Keanu Reeves (@keanureevesofficialfanpage) által megosztott bejegyzés,

De a szerencse még így sem ragyogott a kanadaira. Az akkor szerelme, Jennifer Syme terhes lett közös gyermekükkel, de világaik romba dőltek, amikor a lányuk halva született. A halála szakadékot nyitott kettejük között, amely egyszerűen nem gyógyult meg – végül szakítottak.

Tragikusan, mindössze 18 hónappal a szakításukat követően, Jennifer meghalt egy autóbalesetben. Reeves elvesztette az egykori szerelmét, legjobb barátját és a lányát … akár bele is bolondulhatott volna.

Szerencsére nem tette. Valami belső hang azt mondta neki, hogy van rá mód, hogy még többet tegyen.

Tehát a háttérben Keanu Reeves rák alapítványt indított a húga tiszteletére, akit korábban leukémiával diagnosztizáltak.

“Van egy magánalapítványom, amely öt vagy hat éve működik, és anyagilag segít néhány gyermekkórháznak és rákkutatásnak” – mondta a Ladies Home Journalnak. “Nem szeretem hozzákapcsolni a nevemet, csak hagyom, hogy az alapítvány csinálja, amit csinál.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#Keanureeves

Keanu Reeves (@keanureevesofficialfanpage) által megosztott bejegyzés,

Keanu számára az alapítvány nem annak az eszköze volt, hogy címlapokon szerepeljen, vagy rivaldafénybe kerüljön. Ez egyszerűen annak a módja, hogy segítse a világot, függetlenül attól, hogy az emberek tudnak-e róla.

Tudjuk, hogy … ez egy igazi hős jele.

Micsoda ember Keanu Reeves. Ismételten bizonyítja, hogy olyan őszinte és gondoskodó, mint ahogyan mondják róla.

Ha te is Keanu rajongója vagy, oszd meg ezt a cikket, hogy tisztelegj előtte!

betöltés...