18 fénykép, amely igazán megindítja az érzelmeidet

Semmi más nem meghatóbb, mint a szeretet és az őszinteség. Különböző emberek különböző módon mutathatják ki őket: lehetnek gyengédek és gondoskodók a családjukkal; jót cselekedhetnek, és szép szavakat mondhatnak; teljesíthetik mások álmait, vagy életük minden percét szeretteikkel töltetik.

Hasonló fotókat találhatsz a következő gyűjteményben is. Szeretnénk, ha éreznéd a melegséget, amit sugároznak.

“4 év könyörgés után az anyám végül hagyta, hogy apám hozzon egy kiskutyát!”

Egy friss diplomás mérnök, akinek apja riksa húzó. Ő vitte haza a szüleit az ünnepség után.

“A férjem és én minden hónapban kiválasztunk egy hétvégét, hogy 100 perc alatt 100 hamburgert osszunk ki a rászorulóknak.”

“30 évvel ezelőtt kellett volna hozzámennem a lelki társamhoz! Mindketten rossz házasságból menekültünk, hogy megtaláljuk egymást!”

Az apja úgy döntött, hogy támogatja a lányát az előadása alatt.

“Mindenki azt hitte, megőrültem, hogy egy 10 éves kutyát fogadtam örökbe első kisállatként. 6 évvel később még mindig velem van.”

“Egyszerű dolgok: a 24 éves lányom meglátogatott. Ezt az üzenetet a tervezőmben találtam 2 nappal azután, hogy elment.”
’Anya! Remélem, tudod, mennyire szeretlek! Shanny’

“Az apám ezt nem fogja bevallani, de azt hiszem, szereti azokat a kiscicákat, amelyeket a nővérem nevel.”

“A szüleim egy hétig nálam voltak. Megpróbáltak 23:00 óráig fent maradni, hogy otthon üdvözöljenek egy hosszú műszak után.”

“Mindig 17:30 óra után érek haza munka után. A férjem 18:00 órakor küldött egy fotót a kutya pofijáról, amikor nem mentem haza, mert egy konferencián vagyok. Még 4 nap szívfájdalom…”

“A szüleimnek el kellett halasztaniuk az esküvőjüket az apám aplasztikus anémia diagnózisa miatt. 3\% esélye volt, hogy életben marad, és amikor így lett, azt mondták neki, hogy nem lehetnek gyerekei. Itt van ő, 39 évvel később, ahogy az oltárhoz sétál velem, a szüleim eredeti esküvői dátumán.”

Így nézett ki Tucker (balra) a menhelyen. És így néz ki (jobbra), amikor otthon van.

Még a legdíszesebb, legdrágább torta sem tudna olyan meleg érzelmeket kiváltani, mint az, ami egy apa saját kezei által készült.
’A szüleim nem engedhették meg maguknak idén, hogy egy díszes tortát vegyenek nekem, ezért egy hosszú munkanap után, az apukám hazajött, és készített nekem egyet. Annyira szeretem!’

“Amikor a barátaid tudják, hogy szükséged van egy pajtásra”

Egy üzenet, ami senkit nem hagy érzéketlenül
“Ezt az üzenetet a tó bejáratánál találtam a kapuhoz tűzve. Nem volt rajta név vagy telefonszám, de bárki is vagy, szeretném, ha tudnád, hogy teljesült a kívánságod.”
‘Kérem, hogy valaki dobja be nekem ezt a tóba. Az elhunyt férjem hamvai a tóban vannak, és már nem tudok a kerekesszékemmel lejutni a tópartra + a kapuk is zárva vannak…’

“Általában nem készítek fotót más emberekről… de ők ketten minden vasárnap jönnek és sakkoznak, és ez megmelengeti a szívemet.”

A víz elárasztotta a menedéket, ahol az anyakutya a kölykeit tartotta. Az anya kétségbeesetten küzdött mindegyikükért, és megmentette mindannyiukat.

Ez a vietnami pár 70 éve házas.

Melyik fénykép érintette meg legjobban a szívedet? Mondd el nekünk kommentben.

betöltés...