27 ember mutatta meg, mi a boldogság, és fotóik igazán inspirálóak

A boldogság olyan valami, amire mindannyian törekszünk. Minden embernek mást jelent a boldogság, és hihetetlen, hogy hány ember képes elérni a célját.

27 példát találtunk arra, amit az internetezők boldogságnak neveznek, és biztosak vagyunk benne, hogy téged is boldoggá tesznek!

Ez a pár mindössze 5 hónap alatt fogyott le együtt:

“Gyors fordulat: Lemon a menhelyen, és pár órával azután, hogy hazahoztuk. Azonnali boldogság.”

“A selfie kölyök 2 városnyira él tőlem, és ezt posztolta.”

“Nagyon boldog vagyok, hogy újra láthatom az anyukámat a 6 hónapos kiképzés után.”

“Több mint két éven keresztül a férjem és én számtalan órát töltöttünk különböző vizsgálatokkal és kezelésekkel. Rengeteg csalódás után úgy döntöttünk, hogy abbahagyjuk a próbálkozást, 2 héttel később pozitív lett a terhességi tesztem. Ma ünnepeljük a lányunk születésének harmadik hónapját.”

“Ma volt az utolsó kemoterápiás kezelésem a mellrák ellen!”

“Ma megnyertem a 12 éve tartó csatámat a hajléktalanság ellen, és 16 éves korom óta először végre van egy hely, amit otthonnak hívhatok.”

Ez annyira aranyos!

“Épp beadtam a szakdolgozatomat a mester diplomámhoz!”

“A barátom, miután 4374 mérföldet kerékpározott az Egyesült Államokban Washingtonból Maine-be.”

Imádni való!

“A tiszta boldogság, amikor felvettem a Mickey Mouse füleket az esküvőm napján! Az újdonsült férjem meglepetéses ajándéka volt a nászutunkra!”

“19 év után megnyertem a trichotillomániával (hajtépkedési zavar) szembeni küzdelmemet! Bemutatom neked az első hajjal teli fejemet a harmadik évfolyam óta!”

“9 év függőséggel való küzdelem után már majdnem 10 hónapja józan vagyok. Több éves fogászati probléma után ma új mosolyt kaptam, és nem tudom leírni, mennyire tetszik!”

“31 évig tartott, hogy először láthassak havat!”

“Miután négy évig kimaradtam az iskolából egy traumás agysérülés miatt, szerencsés vagyok, hogy újra diáknak hívhatom magamat.”

“Gyönyörű barátnőm lelkes kötő, és éppen befejezte az első pulóverét! Hihetetlenül büszke vagyok rá, és csodálatosan néz ki az új szerelésében!”

“Az életem legbüszkébb napja!”

“Igent mondtam a Föld legvarázslatosabb helyén!”

“Tegnap odaadományoztam az összes hajamat.”

“Most már apa vagyok!”

“A nap, amikor találkoztam Robert-el”

“Súlyos depresszióban szenvedek, és több mint 6000 mérföldet utaztam egy egyéni vakációra Los Angelesbe, és évek óta nem voltam ilyen boldog.”

“Phil Basser, egy 99 éves Eagles rajongó 1933 óta: “Ha megélem a 100 évet, akkor talán látni fogom, hogy az Eagles megnyer egy SuperBowlt (a fő amerikaifutball-bajnokság, az NFL döntője).” Ma este ott volt a stadionban. És a jövő hónapban 100 éves lesz.”

“Egy hosszú gyermekelhelyezési csatát követően, ma végre a kis testvérem legális gondnoka lettem, és mindketten nagyon boldogok vagyunk.”

“Tíz évvel ezelőtt egy rémült, terhes tinédzser voltam, és úgy gondoltam, hogy soha nem tudok a lányomnak tisztességes életet biztosítani. Hosszú évek kemény munkája és áldozata után házat vásárolhatunk! Másoknak talán nem nagy dolog, de én soha nem gondoltam volna, hogy megcsináljuk.

“Nagyi a 104. születésnapját ünnepli!”

Mely történetek mosolyogtattak meg téged, és melyik volt a legmegindítóbb számodra? Mesélj az életed legboldogabb pillanatáról kommentben!

betöltés...