Anya és 3 gyermeke vesztette életét egy balesetben: A rendőrség később egy mobiltelefont talál, amely feltárja a szörnyű igazságot

betöltés...

Egy gyermek elvesztése a legszörnyűbb a világon. Most képzeld el, hogy egyszerre elveszíted a várandós feleségedet és három gyermekedet.

Fogalmam sincs, hogyan tudnék továbblépni egy ilyen tragédia után.

A 29 éves Lindsey Schmidt és férje, Edward, az Illinois-i Beacher csendes városában élt, három csodálatos fiukkal, a 6 éves Owennel, a 4 éves Westonnal, és az 1 éves Kalebbel, és éppen a negyedik gyermeküket várták.

A három fiú egy bibliai táborba készült. Nagyon izgatottak voltak.

Lindsey bekötötte a gyerekeket a kocsiba, és elhajtott.

Amikor egy az otthonukhoz közeli kereszteződéshez érkeztek, egy a tilos jelzésen áthaladó, nagy sebességgel érkező autó hajtott beléjük. Kaleb és Lindsey azonnal meghaltak a baleset helyszínén, jelentette a Chicago Tribune.

Owent és Westont azonnal egy közeli kórházba szállították, de később mindketten belehaltak a sérüléseikbe.

A 25 éves gépjárművezető karján rekonstrukciós műtét elvégzésére volt szükség.

Edward egy pillanat alatt elvesztette egész családját, olyan tragédia érte, amely egész életében végigkíséri majd.

Edward a tragikus események tetejébe hamarosan még rosszabb híreket kap. Egy vizsgálat során kiderült, hogy a gépkocsivezető telefonon beszélt vagy szöveges üzenetet küldött, és túl gyorsan is hajtott, ami miatt figyelmen kívül hagyta a stop táblát, és négy ember halálát okozta.

Nem tudom elképzelni, hogy elveszítsem az egész családomat, különösen nem egy szöveges üzenet kedvéért.

Annyira könnyű azt hinni, hogy egy gyors telefonhívás vagy szöveges üzenet nem fogja elvonni a figyelmünket az útról, de túl sok olyan történet van, amelyek ennek az ellenkezőjét bizonyítják.

Már a puszta gondolat, hogy egy másik embernek ártok azzal, ha az autóban mobilozok, nagy hatással van rám.

Az alábbiakban megnézhetsz egy tudósítást a borzalmas incidensről:

Kérjük, oszd meg ezt a történetet a barátaiddal a Facebook-on, hogy minél több ember megértse, micsoda pusztítást okozhat, ha úgy dönt, hogy vezetés közben mobilozik.

Ez halálosnak bizonyulhat magára, utasaira és más járművezetőkre nézve is.

betöltés...