17 váratlan tény hírességekről, amelyek egy új oldalukat mutatják meg

Ahogy Steve Martin mondta egyszer: “A híresség minden olyan ismert TV vagy filmsztár, aki úgy néz ki, mintha több mint 2 órát dolgozott volna a frizuráján.” Mivel a hírességek rendszeresen megjelennek a nyilvánosság előtt, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy mindent tudunk az életükről. Azonban úgy tűnik, hogy sokkal kevesebbet tudunk róluk, mint gondolnánk.

Összegyűjtöttük a legmeglepőbb tényeket a híres személyiségekről, amiket valószínűleg még nem hallottál. És ne hagyd ki a bónuszunkat a végén – látni fogod, hogyan néznének ki kedvenc csillagaid, ha közönséges emberek lennének.

Emma Watson valójában Franciaországban született. Angol szülei Maisons-Laffitte-ben éltek, Párizs közelében, amíg 1995-ben el nem váltak egymástól. 5 éves korában Watson Angliába költözött, hogy édesanyjával együtt Oxfordshire-ben éljen.

Bob Marley apja fehér volt. Marley apja, Norval Marley brit haditengerészeti kapitány volt. Körülbelül 60 éves korában találkozott egy 18 éves, afrikai származású lányával, Cedella Malcolm-al, aki terhes lett, és 1945. február 6-án Jamaicában megszülte a kis Bobbyt.

Elvis Presley természetes szőke volt. Amikor Elvis megszületett, szőke haja volt, de ahogy öregedett, fokozatosan homokszínűvé változott. Idősebb korában alkalmanként feketére festette a haját, míg aztán véglegesen ennél a színnél maradt, amely később a híres személyisége részévé vált.

Keanu Reeves rengeteg szenvedést tapasztalt életében. Mindössze 3 éves volt, amikor az apja elhagyta a családját. 23 éves korában legjobb barátja, River Phoenix halt meg kábítószer-túladagolás miatt. 1999-ben barátnője, Jennifer Syme teherbe esett, de gyermekük halva született. 18 hónappal később Jennifer egy autóbalesetben meghalt.

Taylor Swift első munkahelye egy olyan gazdaságban volt, ahol családja karácsonyfákat termesztett. Tizenévesként azt ellenőrizte, hogy vannak-e bogarak a kivágott fákon – neki kellett leszedni többek között az imádkozó sáskákat.

Halle Berry egy áruház után kapta a nevét. Halle szülei a szülővárosában, az ohioi Clevelandben található népszerű Halle’s Department Store után nevezték el lányukat.

Liam Payne fél mások kanalaitól. Az ellenszenve ez iránt a konyhai eszköz iránt gyermekkorából származik. Az iskolában kicsit rossz volt, és a tanárok arra kényszerítették őt, hogy büntetésként mosogasson. Azóta Liam nem szeret más emberek kanalával enni.

Natalie Portman pszichológus diplomát szerzett. 1999-ben négyéves szünetet tartott színészi karrierjében, hogy lediplomázzon a Harvard pszichológia szakán. Diákévei idején Portman még két tudományos folyóiratban megjelent tanulmányban is közreműködött.

Steve Buscemi valaha New York-i tűzoltóként dolgozott. Amikor fiatalember volt, Buscemi 4 évet szolgált A New York-i tűzoltóságnál. 9/11-e után önként jelentkezett a régi állomáson, és több napon keresztül napi 12 órás műszakokat végzett más tűzoltók mellett.

Matthew Perrynek hiányzik a jobb oldali középső ujjának felső ujjperce. Amikor Perry 3 éves volt, egy szerencsétlen óvodai balesetben vesztette el azt – rácsapta az ajtót.

Embed from Getty Images

Scarlett Johanssonnak van egy fiatalabb iker testvére, Hunter. Scarletttől eltérően leginkább a politikai világ és a jótékonysági projektek iránt érdeklődik. Azonban Hunter egyszer megjelent az 1996-os Manny és Lo című dráma-vígjáték filmben a húga mellett.

Demi Moore kancsal volt fiatalon. Gyermekként még szemtapaszt is kellett viselnie, hogy korrigálják a bal szemét. Habár szemének állapotát több műtét elvégzése után végül helyrehozták, időről időre mégis van néha probléma vele. Azokon a napokon Demi általában napszemüveget visel.

Johnny Depp halálosan fél a bohócoktól. A fóbia gyermekkorából származik, amikor olyan rémálmai voltak, amelyekben a bohócok bámulták őt. Depp elmagyarázza, hogy festett arcuk és hamis mosolyuk az, amely leginkább felkavarja — a smink elrejti igazi arcukat, így lehetetlen kitalálni, hogy boldogok-e, vagy csak azt a tényt akarják elrejteni, hogy hamarosan leharapják a fejedet.

Jennifer Lopez az első olyan ember a történelem során, akinek egy filmje, és egy albuma egy azon héten szerepelt a toplista élén. 2001-ben ugyanazon a héten jelent meg a Szeretném, ha szeretnél című romantikus vígjáték, amelyben az egyik főszerepet játszotta, és második albuma, a J.Lo is.

Embed from Getty Images

David Bowie bal szemének pupillája folyamatosan ki van tágulva. Tizenöt éves volt, amikor barátjával, George Underwooddal összeverekedtek egy lány miatt. Underwood körme megkarcolta Bowie szemgolyójának felületét, és az izmok megsérültek a szemében. Ennek eredményeként a bal pupillája egész életében tág maradt.

Nicolas Cagenek volt egy különleges háziállata, egy polip. A szokatlan állat ára 150 ezer dollár volt, de a színész kijelentése szerint teljesen megérte a pénzt — mozgásának tanulmányozása segített neki színészi pályafutásában.

Madonna a Dunkin’ Donuts-ban dolgozott. Amikor abbahagyta a főiskolát és New Yorkba költözött, nem volt pénze, ezért munkát vállalt a Dunkin ‘Donuts-ban a Times Square-en. Azonban a híres diák még egy teljes napot sem töltött ott — kirúgták, mert a fánk belsejében lévő zselével lövöldözte a vendégeket.

Bónusz: Így néznének ki a hírességek, ha átlagos életet élnének:

Tom Cruise

Kanye West és Kim Kardashian

Brad Pitt és Angelina Jolie

Jennifer Lopez

Johnny Depp

Beyoncé és Jay-Z

Scarlett Johansson

Madonna és Lady Gaga

Chris Brown

Zooey Deschanel

Jon Hamm

Jennifer Aniston

David és Victoria Beckham

Sarah Jessica Parker

Melyik tény nyűgözött le a legjobban? Oszd meg véleményedet velünk hozzászólásban!

betöltés...