17 megindító fotó, amely megmelengette a lelkünket

Néha úgy tűnik, hogy annyira nehéz lenyűgözni minket. Ez azért van, mert az élet néha nehéz, és készen kell állnunk. És akkor rájövünk, hogy belül még mindig gyerekek vagyunk, és megdöbbenthetünk és meghatódhatunk. Nézd meg a kis bátor kutyát, ami mindent megtett, hogy megvédje a gyerekeket, egy fodrászt, aki kiment, és egy divatos hajvágást csinált egy tolószékben lévő srácnak!

Olyan fotókat találtunk, amelyek bizonyítják, hogy a világ tele van szeretettel és kedvességgel. Csak meg kell tanulnunk meglátni ezeket.

Egy kerekesszékben lévő srác nem tudott átjutni a fodrászszalon ajtaján, így a borbély felkapta az eszközeit, és levágta a haját az utcán.

Egy kis kutya emlékműve, aki 2 gyermeket mentett meg, amikor két pitbull támadt rájuk, és belehalt a sérüléseibe:

Rákos gyermekek terveztek cipőt focisták számára. A játékosok a következő meccsen fogják viselni őket.

Ez a nő megállította a forgalmat, hogy segítsen egy vízidisznó családnak átkelni az úton a brazíliai Petrópolisban.

“A kutyám Brúnó megment más kutyusokat azáltal, hogy rendszeresen ad vért”

Egy férj segít a terhes feleségének a pedikűrözésben

A kislánynak agyi bénulása van, így nem tud beszélni vagy járni. Amikor meglátta, hogy az 1 éves testvére egy medencébe esik, sikoltozni kezdett. A felnőttek meghallották a sikoltást, és megmentették a kisfiút. Kitüntetést kapott érte.

Ezt a kerítést a fához alakították

Két rendőr járőrözött a szomszédban, és megláttak egy fiút vágással a lábán. Rendbe szedték, és szereztek neki egy pár cipőt.

Egy ritka betegségben szenvedő kisfiú, és egy kutya, aki elvesztette a mancsát, és félt az emberektől. Mióta találkoztak, elválaszthatatlanok.

Egy repülőgépen utazó tanár elmondta egy srácnak, hogy az osztályában a szegény családok gyermekei nem tudnak könyveket vásárolni, és éhesen jönnek az iskolába. Más utasok meghallották a beszélgetést, és pénzt gyűjtöttek adományozásra.

Tony Alsum megvásárolt és átalakított egy iskolabuszt. Természeti katasztrófák utáni helyeken elhagyatott állatokat ment meg.

“A nagyszüleim majdnem 79 éve házasok.”

Egy tanítási szünet alatt a tanárok bejöttek az iskolába, és motivációs szavakkal díszítették az iskola mosdójának ajtaját.

Jacinda Ardern azzal írta be magát a történelembe, hogy a világ vezetői közül, ő az első, aki fiatal csecsemőjét bevitte az ENSZ Közgyűlésébe. Még egy különleges belépőkártyát is adtak neki.

“10 évvel ezelőtt, a férjem kipróbált egy romantikus emelést a tengerparton, és belezuhantunk az óceánba. Ezután elhagytuk a privát ünnepség helyszínét Kauaiban, és gyors kaját ettünk az átázott esküvői ruhánkban. A valaha volt legjobb esküvő!”

“Amikor először látogattam meg a barátnőmet (most már a feleségem) a főiskolán, vettem egy őszibarackfát egy helyi óvodából, és azt mondtam neki: ‘Sok év múlva egy napon őszibarackot fogunk enni erről, mert még mindig együtt leszünk.’ Nos, jobban sikerült, mint terveztem. Itt van a fiunk, aki őszibarackot eszik erről a fáról.”

Ezek közül a fotók közül melyik nyűgözött le legjobban? Mondd el nekünk hozzászólásban!

betöltés...