Az apa nem tudja, hogy titokban filmezik – amit a csecsemővel tesz, terjed, mint a tűzvész

Kellemetlen helyzetben látni a gyermekedet soha nem könnyű. A szülők ösztönösen ki akarják iktatni a szorongást a kisbabák életéből, de sajnos, néha nem lehet elkerülni.

Antwon Lee első gyermekes édesapa, aki nemrég elvitte újszülött babáját, Debias King Lee-t, egy gyermekgyógyász rendelőjébe, hogy megkapja a védőoltását.

Antwon ideges volt, mert tudta, hogy a fiára nehéz percek várnak. Megtalálta a módját, hogy a kisfiúnak egy kis megnyugvást nyújtson. Lee annyira összpontosított arra, amit tett, hogy észre sem vette, a barátnője az egészet videóra veszi; sokan hálásak ezért az interneten, hogy megtette…

Az emberek szerint Lee ezt mondta az orvosi vizsgálatról: “Egy kicsit féltem, tudtam, hogy fájni fog neki. Meg kellett találnom a módját, hogy megnyugtassam, az előtte való nap beszéltem vele, és azt mondtam, ha sírnia kell, hát sírjon. Azon a reggelen, amikor odaértünk, újra azt mondtam, hogy nem gond, ha sírni fog.”

A kérdéses videóban Lee mindent megtesz, hogy szórakoztassa a fiát, miközben belépnek az orvosi rendelőbe. A nővér azt kéri Lee-től, hogy fektesse le a fiát az ágyra. Így is tesz, közben fogja a kezét, hogy biztosítsa, hogy minden rendben van.

“Éreztem a fájdalmat, amin keresztül ment! ” – mondta Lee. “Ebben a pillanatban nagy volt a nyomás, de ugyanakkor szép is volt. ”

Hallható, amint Lee ezt mondja a fiának: “Foglak. Foglak. ”Aztán, amikor Debias az ujját szorítja: “Ó, te erős fiú. ”

Könnyű megérteni, hogy a felvétel (miután a későbbiekben feltöltötte a közösségi oldalára) vírusszerűen terjedt el. Tökéletesen megmutatja az apa és a fiú közötti kapcsolatot; az érzelmek vihara egy rövidke filmben, amit Lee biztosan kincsként fog őrizni az elkövetkező években.

Itt láthatod a videót:

Milyen szívmelengető videó ez. Debias szerencsés, hogy ilyen gondoskodó édesapja van; biztosak vagyunk benne, hogy Antwon ugyanilyen féltő gondoskodással fogja fiát körülvenni az életének minden területén.

Kérjük, oszd meg ezt a cikket a Facebookon, ha tetszett a videó. Tegyük széppé valaki másnak a napját is a szeretet és a kedvesség terjesztésével.

betöltés...