Az anya rátalál imádkozó fiára a szupermarketben – megnézi közelebbről a felette lévő táblát, és rádöbben a szívfacsaró igazságra

A fiatal Braydon egy nap az édesanyját kísérte el a Walmartba (ami egy nagy amerikai élelmiszerlánc) bevásároni. De nem voltak ott sokáig, mikor anyja pánikba esett. Braydon eltűnt.

Néhány percnyi félelemmel teli keresés után, az édesanyja rátalált.

Először ösztönösen le akarta szidni, amiért elment mellőle. Mégis, amikor látta letérdelve imádkozni egy tábla előtt, megtorpant és azon gondolkodott, miért. Aztán megnézte a falat közelebbről…

Elveszíteni egy gyermeket, még akkor is, ha csak pillanatnyilag, minden szülő legrosszabb rémálma. Természetesen ez nem ritka dolog, különösen olyan helyeken, ahol nagy tömegek vannak, például bevásárlóközpontokban és nagy élelmiszerboltokban. Braydon édesanyja számára ez volt a helyzet. Sietett, hogy gyorsan bevásároljon a Walmartban – a világ egyik legnagyobb és legforgalmasabb kiskereskedelmi láncánál.

Faith Tap, Braydon édesanyja elmondása szerint: “Be kellett szaladnom a Walmartba. Megfordultam, hogy megbizonyosodjam róla, a fiam mellettem van. ”

Csakhogy, nem volt. Néhány másodpercen belül Braydon megoldotta, hogy meglógjon édesanyja mellől…

Amikor végül megtalálta őt, Braydon egy tábla előtt térdelt. Imádkozott. Meglepte, és megkérdezte tőle, mit csinál. Miután közelebb húzódott a táblához és egy pillantást vetett rá, jobban megértette fia tettét.

A táblán ezt olvasta: “Minden másodperc számít”. E szavak mellett eltűnt gyermekek képei is voltak. A kis Braydon elment édesanyja mellől, meglátta a táblát és imádkozott Istenhez, hogy ezek a gyerekek visszatérjenek a családjukhoz.

A hihetetlenül megindító kép, és az azt kísérő történet gyorsan elterjett az interneten. Az Aubrey Jayce Carrollnak (egy 2016 óta eltűnt tizenéves fiúnak) szentelt Facebook oldal kezelője megpillantotta Braydon történetét, és úgy döntött, ír egy bejegyzést a tiszteletére.

“Nem tudom, ki ez a kissrác, de szeretnék köszönetet mondani, hogy imádkozott ezekért a gyerekekért. Az egyik ilyen gyerek ott az én unokatestvérem Aubrey Carroll. Ez igazán megérintette a szívemet. Ha tudnám, hol van, vagy ki ez a gyermek, szeretném neki személyesen is megköszönni.”

A tábla előtt térdelő Braydon képét azóta több mint 115 ezer alkalommal osztották meg a Facebookon.

Az Elveszett és Bántalmazott Gyermekek Nemzeti Központja szerint évente körülbelül 800 000 eltűnt gyermekről számoltak be az Egyesült Államokban – biztos vagyok benne, hogy egyetértesz, ez igazán elképesztő szám.

Egy hozzászóló a Facebookon így foglalta össze a kép alatt: “Akár hiszel Istenben, akár nem, nem számít. Ez egy gyermek volt a Walmartban, aki gondolt másokra, és az egyetlen dolgot tette, amivel segíthet. A világ sokkal jobb hely lenne, ha mindenki követné a példáját.”

Lájkold és oszd meg ezt a cikket, ha egyetértesz! Segíts nekünk abban, hogy a világ jobb hely legyen.

betöltés...