A család úgy gondolta, hogy 2 átlagos kutyát fogadott örökbe — de nézd meg őket, amikor felállnak

Bee Fishernek és férjének, Joshuának, Long Beach, (Kalifornia) már volt egy nagy családja. Három  fiúval a háztartásban nagyon elfoglaltak voltak, és túl sok hely sem volt. Mégis úgy érezték, mintha hiányozna valami …

Ekkor Fisherék úgy gondolták, hogy kiskutyát hoznak a házhoz. Végül úgy döntöttek, hogy két kis kölyköt fogadnak örökbe, hogy ne legyenek magányosak és mindig legyen valaki, akivel tudnak játszani és szaladgálni. A család nagyon izgatott volt az új családtagok miatt!

A két kölyköt – az újfundlandi kölyköket pontosabban – Ralphie-nak és The Boss-nak nevezték el, és így a már amúgy is nagy család még nagyobb lett…

Amikor a Fisher család két újfundlandi kutyát fogadott örökbe, Ralphie-t és The Boss-t, akkor még nem tudták, hogy sokkal többet kapnak, mint amire számítottak. Amióta elkezdték megosztani a kalandjaikat az Instagram oldalukon, a Fisher család nagy rajongótábort szerzett maguknak a világ minden tájáról.

Ralphie és The Boss bár hatalmasak, de nagyon boldog a család, hogy örökbe fogadták őket. Amilyen óriásiak, éppen annyira szerethetőek is! Nem meglepő, hogy az Instagram-on a család által megosztott fotók ilyen hatalmas sikert arattak.

Bár a újfundlandi képes akár közel a 135 kilot elérni, valójában tele van szeretettel. Ne hagyd, hogy a medve-szerű megjelenés megtévesszen! Ezek a kölykök nagyobb valószínűséggel támadnak meg puszikkal, mint hogy valaha is bántsanak.

Mégis, még Fisherék is meglepődtek Ralphie és The Boss méretén azon a napon, amikor a menedékhelyre mentek, hogy felvegyék őket. Nemcsak fizikailag foglaltak el nagy teret; Ezek a hatalmas kutyák sok helyet foglalnak el a tulajdonosok szívében is.

Bee és Joshua három fia, Lenox, Cruz és Tegan mind nagyszerű testvérek, Ralphie és The Boss számára. Olyan, mintha több gyerekük lenne. Két óriási, szőrös, és nyáladzós gyerekek. Nagyszerű, hogy mindannyian együtt fognak felnőni.

Valahányszor Fisherék útra kelnek, szeretik a két kutyát is magukkal vinni. A család szerint szelíd óriások és bárhová magukkal vihetik őket. Néhányan biztos meglepődnek az utakon, amikor meglátják az egész családot a kocsiban.

Ez Tényleg egy nagy család! Míg a kutyák szeretnek játszani a család minden tagjával, néha nekik is szükségük van egy kis pihenésre. Szerencsére “béreltek” egy bébiszittert – egy óriás nyuszi formájában -, hogy lefoglalja a legfiatalabb családtagot, Tegant, amíg a kutyák szundítanak.

Talán nem annyira meglepő, hogy ez az óriási faj a származásukról kapta a nevét. Az újfundlandit  először Kanadában, Newfoundland partján tenyésztették, ahol eredetileg földeken és a vizen dolgoztak. Ők nagyszerű úszók!

Ezeket az izmos kutyákat eredetileg nagy távolság úszására tenyésztették. Nagyon vastag szőrzetük melegen tartotta őket, miközben visszahozták a halászhálót . Az őseikkel összehasonlítva azonban Ralphie és The Boss luxus életet élnek.

Nézd meg ezt a nagy családot videón is! Milyen édesek így együtt!

Ralphie és The Boss a legnagyobb és legcsodálatosabb kiegészítés a máris gyönyörű családban! Remek látni, hogy milyen jók a gyerekekkel.

Oszd meg ezt a nagyszerű családi történetet barátaiddal is!

betöltés...