19 állat, aki annyira tud szeretni, hogy belefér a szívébe az egész világ

Az állatoknak gyakran ugyanolyan érzelmeik vannak, mint az embereknek, kezdve az empátiától a gyűlöleten át egészen a félelemig. De ők sokkal tisztábban élik meg ezeket, mint mi. Nem hagyják cserben azokat, akiknek szükségük van a segítségükre, és idegenekkel is kedvesek. Van egy történet egy idős nőről, aki eltévedt és elefántok találtak rá. Betakargatták ágakkal, hogy megvédjék a hiénáktól, és addig őrizték, míg az emberek rá nem bukkantak.
Az állatok képesek áldozatot hozni azért, akit szeretnek. És ez csak a szeretetnek egyik olyan formája, ami bennük megvan, de az emberekből sokszor hiányzik.

1. Kelsey, a golden retriever megmentette a megfagyástól gazdáját, aki elesett és kitörte a nyakát. Bob a jégen csúszott meg. A kutyája a fagyási sérülésektől is megóvta azzal, hogy szorosan mellébújt.

2. Ez a nőstény papagáj elvesztette a tollait, de az egyik hím mégis szerelmes lett belé. Óvja, táplálja és játszik is vele.

3. “A kutyám nagyon érzelmes a testvéremmel azóta, hogy várandós lett.”

4. “Mikor megmentettem egy utcán síró kiscicát és a macskám dédelgette.”

5. “A 3 éves fiam influenzás volt, és nem akart semmi mást, csak a kutyájával lenni. Így aludtak 4 órán át. Hammer a legjobb fiú.”

6. “Fürdettem a kismacskát és közben vinnyogott. Az idősebb macska, amelyik utálja a vizet, felugrott és megpróbálta kihúzni. Még hogy az állatok nem tudnak szeretni…”

7. Így születik egy igaz barátság.

8. “Ők itt Daisy és Luna. Daisy nem szeret autózni, ezért Luna nyugtatja őt addig, míg mindketten elalszanak. Annyira megható.”

9. “Azt hiszi, a legjobb barátok vagyunk, és gyakorlatilag mindenhova követ engem.”

10. “Végre sikerült egy fotót készítenem arról, ahogyan a 12 éves macskám nyalogatja a 11 éves kutyámat, akit ez mindig zavar, ezért finoman próbál távolodni, nehogy megsértse a macskát.”

11. Egy anya szeretete.

12. Mindenkinek szüksége van egy ölelésre!

13. Ez a macska követi a gazdáját az edzőterembe, leül a recepción és megvárja, hogy a gazdája végezzen, majd hazasétál vele.

14. “Minden reggel 5:30-kor bejön egy kis dögönyözésért.”

15. “A macskám fogja a kezem és velem marad, mikor rossz a kedvem.”

16. “A kutyám elkezdte szoptatni az anya nélkül maradt macskát, amit örökbe fogadtam.”

17. “Elcsíptem az aranyszínű pajtik összebújását!”

18. Ez a pelikán összebarátkozott egy kóbor kutyával, amelyik gyakran sétál a kikötőben. Miután a kutya gazdára talált, még mindig meglátogatja szárnyas barátját.

19. Farmerek találtak 6 farkaskölyköt és mindet meg akarták ölni. De egy férfi meggyőzte őket, hogy az egyiket adják el neki. Most a 2,5 éves farkas és a gazdája semmiben sem különböznek más kutyától és gazdától. Még barátkoznak is velük.

betöltés...