Mi a csillagjegye a pasidnak? Megmondjuk, hogy mi az, amit ki nem állhat!

A legtöbb nő imádja a horoszkópokat. Sokan bújják, és sokan hisznek is benne,hogy a csillagok állása hatalmas mértékben befolyásolja életüket és szerelmi kapcsolataikat is.Ezt mindenki döntse el maga miben hisz, de érdemes azért néha elolvasni egy-egy csilagjegy leírását, mert némelyik tökéletesen illik viselőjére. Mindig próbálja az egyik nem megfejteni a másikat, pont ezért összegyűjtöttük, hogy a csillagjegyeik alapján mit utálhatnak a férfiak.

Kos

A kisugárzásával szinte vonzza a nőket. Nem csak a külső megjelenésével, hanem határtalan dinamizmusával, kimeríthetetlen energiájával, szellemes humorával képes bárkit levenni a lábáról. Imádja a nőket, gyöngéd és figyelmes velük. Ha viszont vitába szállsz vele, ne tedd, nagyon könnyen el tudja veszíteni a hidegvérét.

Bika

Kitartóan követi a kitűzött célt, ám időnkét makacsul ragaszkodik az elképzeléseihez. Akkor boldog, ha a nehézségekkel megküzdve eredményeket érhet el. Társát körültekintően, többnyire egy életre választja. Semmit nem szabad a megkérdezése nélkül elvenni tőle, mert hajlamos a megsértődésre.

Ikrek

Az egyik legellentmondásosabb jegy képviselője. Folyton nyugtalan és ideges, úgy tűnik, mintha mindig valamit titkolna. Sokoldalú, ragyogó ötletei révén hamar érvényesül, ám nem elég kitartó, hamar odébb áll. Az Ikrek szülötte afféle örökmozgó. Nem szabad megakadályozni abban, hogy elmondja a véleményét.

Rák

Örök álmodozó. Érzékeny természetű és szeret titkolózni. Túlzott illedelmességében viszont a ravaszkodás, hazudozás is felfedezhető. Úgy érzi, mindig neki van igaza, és ha mégsem, egyszerűen megsértődik. Nem szabad vele gonoszul viselkedni,pont mert túl érzelmes.

Oroszlán

Szeret a figyelem középpontjában lenni. Eléggé karizmatikus, és domináns karakter. Megjelenése biztonságot ad, nem tűri az ellentmondást, véleménye sokszor eléggé őszinte és nyers tud lenni. Mindig hatalmas figyelmet kell szánni mondandójának , ha ezt nem érzi, akkor megsértődik.

Szűz

Ő maga ritkán kezdeményez. Két lábon áll a földön még a párválasztásban is gyakorlatias szempontok vezérlik. Nem éppen szenvedélyes , ám hűséges és érzéki, figyel a partnerére. Arról nem lehet meggyőzni,hogy nincs igaza, neki mindig az van. Ne is próbálkozz!

Skorpió

Szenvedélyesen érzéki, a szerelmi vágy olyan hirtelen tör rá, hogy robbanékony természetének szinte lehetetlen ellenállni. Nem érdemes neki hazudni, mert mindenre hamar rájön!

Mérleg

Ez a jegy házasságra és szerelemre született. Tudja, hogyan kell kényeztetni egy nőt, ám ha már megszerezte, szereti uralni és elvárja, hogy az csak az övé legyen. Ne akard választás elé állítani, mert állandóan az összhangra és egyensúlyra próbál törekedni.

Nyilas

Élvezi a kalandot és a titkos viszonyokat, szereti kényeztetni, bókokkal, virágokkal elhalmozni a nőt. Sokat utazik, szellemes, szórakoztató beszélgető partner, optimista és jókedvű. Őszinte, szókimondó magatartásával azonban gyakran akaratlanul is képes megsérteni másokat. Nem lehet megzabolázni, nem várd el tőle, hogy úgy viselkedjen, ahogy te szeretnéd!

Bak

Hidegnek és érzéketlennek tűnik, és gyakran szenved magányossága miatt, alapjában tartós és őszinte kapcsolatra vágyik. Ő maga, bár büszke a férfiasságára, megvárja, amíg őt válasszák. A  szerelemben sem ad szenvedélyesen sokat.Utálja a képmutatást, a legjobban azt szereti, ha valaki önmagát adja!

Vízöntő

Tiszteli a női nemet, s míg ő maga félszegsége miatt ritkán kezdeményez, a szerelemben igen leleményes és fantáziadús. Látszólag nyílt, ám általában hagyja, hogy őt csábítsák el. Találékony és ügyes ember, akit sok zavaros helyzetből kiment az értelme. Szeresd önmagáért, és ne próbáld megváltoztatni,mert nem fog megváltozni.

Halak

Csupa ellentmondás, nem igazán kiszámítható. Az örök idealista álmodozó, aki bár értelmes és alkotó ember, de nagyon labilis. Ugyanilyen a párkapcsolatában is. Ne próbáld átverni, mert könnyen átlát az embereken.

betöltés...