10 fotó, ami még akkor készült Meghan Markle hercegnéről, amikor még kevésbé volt ismert

Meghan Markle nevét akkor ismerte meg mindenki, amikor hercegné lett. Azóta pedig szinte minden egyes lépését követi a világ. Sokan vannak, akik a múltjában kutakodnak annak reményében, hogy valamilyen titkot fednek fel róla… persze mindez eddig még senkinek sem sikerült.
Az azonban vitathatatlan tény, hogy már azelőtt is gyönyörű volt, mielőtt hercegné lett volna, ezt bizonyítja az alábbi 10 kép is.

Rachel Meghan Markle 1981. augusztus 4-én született, Los Angelesben. Kétéves korától egészen tizenegy éves koráig a Hollywoodi Little Red School House-ban tanult.

Ezt követően nyolc éven át egy katolikus lányiskola tanulója volt. Ez idő alatt került igazán közel a filmiparhoz az apja révén, aki világosító és operatőr volt.

2003-ban a Northwestern University-n szerezte meg a diplomáit, színház, illetve nemzetközi kapcsolatok szakon.

Azonban mindig is inkább a filmipar és a modellszakma állt az érdeklődésének középpontjában… egészen addig, amíg meg nem ismerkedett Harry herceggel.

Azelőtt Meghan 2004-től 2013-ig élt kapcsolatban Trevor Engelson színész-producerrel, ebből két évig házasságban, ugyanis 2013 augusztusában elváltak.

2016-ban ismerkedtek meg Harry herceggel, egy közös ismerősük által szervezett vakrandin.

2017 novemberében már be is jelentették az eljegyzésüket, 2018. május 19-én pedig összeházasodtak.

Amikor komolyabbra fordult a kapcsolat Harry herceggel, Meghan önként döntött úgy, hogy hét év után feladja a filmes karrierjét, elmondása szerint azért, mert olyan célokra szeretne koncentrálni, amelyeket fontosabbnak érez.

Legalábbis ez volt a hivatalos indoklása, de vannak, akik szerint azért, mert nem nézték volna jó szemmel a királyi családban, ha egy sorozatszínész házasodik be hozzájuk.

Meghan-nak nagyon sok dolga van jelenleg is. Nemrégiben elindította első saját projektjét, ami keretében elsősorban jótékonysági eseményeket kell szerveznie, konferenciákon részt vennie, illetve fontos helyi ügyekről kell gondolkoznia.

Mindezen felül pedig valamikor április végén, május elején várható, hogy világra hozza közös gyermeküket, akinek nemét még titok övezi.

betöltés...