Ne akarj olyan lenni, mint az Insagram celebek. Elmondjuk, hogy miért gáz!

Ma már senki számára nem titok, hogy a legtöbb Instagram felhasználó, akinek óriási követőbázisa van, egy csomó pénzt bezsebel a feltöltött képekkel, videókkal, storykkal… stb. A legtöbbet a hírességek és az influencerek keresik, mivel ők mindegy milyen képeket, videókat tesznek fel a követők azonnal lecsapnak rájuk, mint gyöngytyúk a langyos takonyra. Viszont vannak olyanok, akik az Instagramon lettek népszerűek, mert olyan jellegű fotókat tettek közzé, ami mellett gyakorlatilag egyetlen férfi sem tudott elmenni szó, na meg persze likeok nélkül.

Ezek miatt sz Insta barbik miatt a legtöbb nő egy csomó komplexustól szenved, hiszen nap, mint nap azt látják, hogy gyönyörű, egzotikus helyre mennek el nyaralni, jobbnál jobb, hotelekben, szállodákban húzzák meg magukat, finom ételeket fogyasztanak meseszép panoráma mellett és élvezik a semmittevést.

Emellett ugyebár ők majdhogynem tökéletes testalkattal vannak megáldva, rendszeresen lejárnak az edzőterembe, hogy még laposabb hasuk és még kerekebb hátsójuk legyen. Természetesen ide is egy csöpp rövidnadrágba és sportmelltartóba mennek le, hogy még jobban felhívják magukra a figyelmet.

Ezek a lányok mindig olyan képeket töltenek fel saját profil oldalukra, ahol voltaképpen csak egymaguk vannak. Se család, se barátok nincsenek mellettük, ami elsőre nagyon csábító lehet a fiatalabb generáció számára, akik folyamatosan a szüleikkel vannak együtt, ám ez egy idő után nagyon magányos életté tud válni.

Nyilván felét sem szabad elhinni ezeknek a fotóknak, mert bizony akadnak olyan hölgyemények is, akik előszeretettel Photoshoppolják azt, hogy úgy tűnjön mintha, de közben mégse. Ezekkel a fotókkal azt akarják elérni, hogy még több követőjük legyen és szponzorokat tudjanak maguknak szerezni.

Senki se higgye azt, hogy ők semmi mást nem csinálnak egész nap csak utazgatnak és szebbnél-szebb helyekre látogatnak. Ez csak a látszat. Valószínű ők maguk sincsenek megelégedve életükkel ezért szeretnének rajta változtatni, viszont semmilyen más kiutat nem láttak csak ezt a megoldást.

A másik dolog, hogy ezzel az életstílussal, hozzáállással, soha az életben nem fognak olyan férfit találni maguknak, aki esetleg hosszú távon tervez velük, vagy elvenné őket feleségül. Ők csak a szemnek szépek, és talán egy két pasi el tudna velük képzelni egy egy éjszakás kalandot de semmit több.

Szóval egy nő se gondolja, hogy az ilyen lányokból, hölgyekből lesznek a feleségjelöltek mert nem. Az igazi férfiaknak egyáltalán nem erre van szüksége, és nem egy olyan cikk bizonyította már ezt, ahol az erősebbik nem képviselői vallották be hogyan is vélekednek az ehhez hasonló nőkről.

Ahhoz, hogy valaki figyelmét fel tudd hívni, nem szükséges flancos képeket készíteni, nem kell a nemsokára elfogyasztott ételeidről fotót posztolni, nem kell az edzőterembe villogni a testeddel, és arra sincs szükség, hogy teleaggasd a szelfijeidet mindenféle filterrel, hogy ezáltal is még vonzóbb megjelenésed legyen. Ez mind csak kirakat, amit egyes férfiak unszimpatikusnak és gáznak tartanak. Soha ne akarj olyan lenni, mint azok a lányok, akiket ebben a cikkben láttál, mert az ő életük nem biztos, hogy jobb, mint a tied még akkor sem, ha azt a látszatot keltik!

betöltés...