Ez a 13 őszinte illusztráció bemutatja, milyen egy párkapcsolat a valóságban

A legtöbben úgy képzelik el a párkapcsolatokat, mint a filmekben. A férfi addig udvarol a nőnek, ameddig meg nem hódítja szívét, sok-sok meglepetést és apróságot vesz neki, hogy boldoggá tegye, rendszeresen viszi randevúzni például vacsorázni, sétálni a naplementében… stb. Ez így persze szuper jól hangzik és valószínű minden nő erre vágyik, de az igazság az, hogy a kapcsolatok nem pont olyanok, mint a filmekben. Az emberek sokkal lustábbak és megpróbálják otthon, a négy fal között megélni, valamint “meghitté” tenni az együtt töltött perceket. A mai cikkünkben pontosan azt fogjuk bemutatni, hogy milyen egy párkapcsolat a valóságban.

Amikor kint 40 fok van és bent is elviselhetetlen hőség uralkodik, sehogy máshogy nem tudod elviselni azt, csak ha bekapcsolod a klímát. A párod persze érvvel a magas villanyszámlával, de hamar rájön, hogy inkább fizet, csak ne süljön meg.

Sajnos a nők nem rendelkeznek olyan hosszú és természetes szempillákkal, mint a férfiak. Pontosan ez az a dolog, amivel a pasik heccelni tudják saját barátnőjüket. Tisztában vannak vele, hogy ők hatalmas pillákra vágynak, de csak úgy érhetik el, ha kozmetikushoz mennek.

Vannak csajok, akik nem bírják elviselni, ha a párjuk inkább játszik, meccset néz vagy a haverokkal beszélget ahelyett, hogy velük foglalkoznának. Ilyenkor mindent megtesznek azért, hogy felhívják magukra a figyelmet.

Amikor már hosszú évek óta élsz együtt a pároddal, már meg sem kottyan ha előtte pukizol. Akkor van gáz, ha nem bírja elviselni ezt a kellemetlen szagot és megbosszulja azzal, hogy a takaró alá zár.

Sok nő gondolja úgy, hogy a párja azért van, hogy minden kis szeszélyét kielégítse. Ha a pasi nem határozott és nem áll a sarkára, akkor nagyon hamar papuccsá válik és a nő bármit megtehet vele, amit csak akar.

A párkapcsolat elején a felek önzetlenül megosztják egymással amijük van, legyen az étel, ital, nasi… stb. Ám ha eltelik néhány hónap vagy év, akkor ez a hozzáállás egyszerűen eltűnik és semmi más nem marad hátra csak az önzőzés.

Amikor a felek elkezdenek ismerkedni egymással, akkor általában a legszebb és legjobb oldalukat próbálják megmutatni. A csajok szépen, fokozatosan mutatják meg a valódi énjüket és megjelenésüket. Néhány év múlva meg már szemrebbenés nélkül állnak előttük smink nélkül.

Az elején még néhány poén belefér, mert viccesnek tartják, de amikor már a pasik átlépnek egy határt a nők úgy viselkednek, mint a díjbirkózók, csakhogy a palijuk abbahagyja a szekálásukat.

A kezdetekkor még voltak olyan témák, amiket nem igazán feszegettek a párok, ám jó pár hónap összeszokás után, már szemrebbenés nélkül beszélnek arról, hogy a WC-n ülve beszélgetnek egymással chaten.

Nem egy olyan hölgy van, aki megpróbálja bebizonyítani, hogy független és nincs szüksége a férfiak segítségére. Még a nagyobb bevásárlásokat is megoldja egyedül, csakhogy bizonyíthasson, ő nagyon erős jellem. Persze néha ez a visszájára sül el.

Ha megjelenik az arcukon egy pattanás, akkor képtelenek megállni, hogy ne nyomják ki. Mivel a legtöbb esetben a megjelenés napján próbálják ezt kivitelezni, ezért duplájára dagasztják az arcukat.

Amikor már évek óta vannak együtt a párjukkal, nem igazán fogják vissza magukat, ha kajálásról van szó. Nem egyszer fordul elő, hogy szerelmüknek mutogatják megtömött bendőiket, amik úgy néznek ki, mintha terhesek lennének.

A nők szeretik azt hinni magukról, hogy olyanok, mint a mesterszakácsok, de ez nem minden esetben igaz. Csak olyan kajákat kellene csinálniuk, amit már kisujjból ráznak ki. Az új kajákkal csínján kell bánni, mert elsőre nem minden esetben sikerül.

betöltés...