A rendőröket is meglepte: Önkielégítő taxis keltett riadalmat Rákospalotán.

A mai világban mindent a pénz na meg az intim kapcsolatok mozgatnak. Az embereknek soha semmi nem elég ezért mindig többre és többre vágynak. Vagy egy jobb autóra, vagy egy jobb házra, nőre, férfira… stb vágynak. Annak ellenére, hogy az emberek soha semmilyen körülmények között nem vallanák be köztudott, hogy rengetegen néznek felnőtteknek szóló videókat, képeket és filmeket. Vannak olyanok is, akik mindezt közterületen teszik. Ám ennél is rosszabb, mikor az emberek feltűnési viszketegségtől szenvednek és úgy döntenek, hogy ideje egy kicsit jobban bevadulni. Ekkor kerül sor a nyilvános helyen történő intim együttlétre vagy önkielégítésre.

A minap nagyon furcsa dolog történt Magyarországon, azon belül is Rákospalotán. 2019. szeptember 1-én Budapest XV. kerületében a Szántóföld utca és a Csővár utca sarkánál olyan dolog történt, ami teljesen felháborította az ott lakó embereket. Történt ugyanis, hogy egy taxisofőrként dolgozó férfi, fogta magát és az érintett területen kocsijával megállt. Ekkor még az ott élők nem sejtették, hogy mire készül a férfi.

A következő pillanatban azon kapták magukat a helyiek, hogy a férfi szeméremsértő viselkedést tanúsít, ami nagyon is zavarta a szemüket, ezért megkérték, hogy legyen kedves abbahagyni azt, amit csinál. Persze a férfi fogta magát és egyből elhajtott onnan. Történetünknek itt vége is lenne, ha az egyik helyi lakos nem veszi fel videóra az esetet.

Az illető egy videómegosztó oldalra is feltöltötte a felvételt, melyet már többen meg is néztek. Természetesen az adott oldalon már cenzúrázva van a felvétel, de Facebookon mindenféle takarás nélkül került fel a videó.

Miután a rendőrséghez került a felvétel, kimentek az érintett területre adatot gyűjteni. Természetesen megkérdezték a nőt is, aki rászólt a férfira, hogy mégis mit képzel magáról, hogy itt, efféle dolgokat művel. A police.hu elmondása szerint sikerült beazonosítani a taxi sofőrjét, akit feljelentettek és most szeméremsértés vádjával áll bíróság elé. A 49 esztendős B. Attila szabadlábon védekezhet. Nagy valószínűséggel soha többet nem fog ehhez hasonló dolgot tenni lakott területen belül.

Nektek mi a véleményetek?

betöltés...